Dün akşam Ak Parti'nin Anıtpark'ta halka verdiği iftar sırasında, Düzcespor'un başına hala bir başkan seçilememesinden duydukları üzüntü ile Düzcesporlulardan yaklaşık 10 kişilik taraftar grubu Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile görüşmek istedi ancak engelle karşılaştılar. Belediye Meclis Üyesi Salih Keskinli'yi karşılarında bulan Düzcesporlular başkanla görüşmek istediklerini ve Düzcespor'un başıboş olmasından duydukları üzüntüyü başkana iletmek istediklerini söylediler.



Keskinli ise başkanın yanında misafirleri olduğunu, şuan başkanla görüşemeyeceklerini söyledi. Düzcesporluların sert tepkileriyle karşılaşan Keskinli, aralarından birinin telefon numarasını isteyerek, iftardan sonra görüşme taleplerini başkana ileteceğini ve başkan görüşme taleplerini kabul ettiği takdirde görüşme gününü kendilerine bildireceğini söyledi.



Düzcespor'un başında bir başkan olmamasına sinirlenen ve "Düzcespor bukadar hafife alınmamalı" diyen Düzcesporlular ,aralarından birinin telefon numarasını vermelerinin ardından başkanla görüşemeden mekandan ayrıldılar.

 

Haber;E.Tınaz