3. Lig 4. Grup’taki temsilcimiz Düzcespor 2020-2021 sezonuna hızlı bir başlangıç yaptı. Şampiyonluk iddiasıyla büyük heyecan yaratan takım ligin bitimine bir hafta kala bu şansını kaybederek taraftarını üzüntüye boğdu.

2. Lig için play-off turuna kalan Düzcespor, çeyrek finalde 68 Aksaray Belediyespor ile eşleşti. İlk müsabakada Aksaray ekibine konuk olan Düzcespor buradaki etkili oyunuyla 2-1 galip gelerek skor avantajıyla Düzce’ye döndü. Düzce’deki maçta kırmızı lacivertli ekip kendi sahasında adeta tel tel döküldü.

Aksaray ekibine 3-0 mağlup olan Düzcespor’un 2. Lig hayali başka bahara kaldı. Düzceliler’e saç baş yoldurtan futboluyla da sınıfta kalan teknik ekip ve oyuncu grubuna tepkiler yükseldi.  

YÖNETİM DÜĞMEYE BASTI

Hüsranla biten sezonun ardından Düzcespor yönetimi 2021-2022 sezonu öncesinde Düzcespor’un vizyonuna uygun bir takım kurmak üzere harekete geçti. Buna göre yeni sezon hazırlıkları başlamadan önce birçok futbolcu ve teknik elemanla yollar ayrılacak.

Büyük bir revizyon gerçekleştirilerek yeni sezonda Düzcespor’u şampiyonluğa taşıyacak bir ekip oluşturulacak.

 

Yepyeni bir kadro ile yeni sezona girilmesi hedeflenirken, Düzcespor yönetimi kısa bir süre içinde önemli bir toplantı gerçekleştirecek.

Toplantıda yeni sezon öncesi atılacak adımlar masaya yatırılacak ve radikal kararlar düzenlenecek basın toplantısıyla kamuoyuna duyurulacak.