Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda grup maçları 16 Haziran'da başlayacak. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü bayan futbol takımının da grubu belli oldu. Hazırlık müsabakaları ile Gençler Türkiye Şampiyonasına hazırlanan Düzce’nin tek bayan futbol takımı, Ankara grubunda önemli takımlarla mücadele edecek. Ankara grubunda Kdz Ereğli, Konya İdmanyurdu Spor, Vatan Halk Oyunları ve Zonguldak Gençlik Merkezi takımları bulunuyor.

 

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü bayan futbol takımı antrenörü Yunus Emre Koç, zorlu bir gruba düştüklerini kaydederek, “ Kızlara güvenim tam. Güzel bir hazırlık dönemi geçirdik. Düzce’nin adını her alanda olduğu gibi bayan futbolunda da duyurmak için bütün terimizi sahaya akıtacağız” ifadelerinde bulundu.

 

Dört ve beş takımlı gruplarda müsabakalar tek devreli, üç takımlı gruplarda ise müsabakalar çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Maçlar sonunda gruplarını birinci bitiren takımlar, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirleyeceği tarafsız sahalarda eleme usulüne göre karşı karşıya gelecek.