Şampiyonluk yolunda son üç maçı olan ve 69 puanla grup lideri olan Düzcespor’un başlattığı bayrak asma kampanyasına ilgi sürüyor.

GEÇİCİ’DEN BAYRAKLI DESTEK

Düzce Demir ve Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı ve Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (DESOB) Başkan Adayı, iş insanı Murat Geçici de Düzcespor Yönetim Kurulu’nun geçen hafta başında başlattığı bayrak kampanyasına destek vererek adının yer aldığı kırmızı lacivertli bayrağı şehir merkezine astırdı.

100 BİLET ALDI, TARAFTARA DAĞITTI

Başkan Geçici, ayrıca 24 Nisan Pazar günü oynanacak olan ve şampiyonluğa giden yolda büyük önem taşıyan Düzcespor-Kalecik maçı için de 100 bilet satın aldı, kırmızı lacivertlilerin gücüne güç katacak taraftarlara ücretsiz dağıtılmasını sağladı.

‘DÜZCESPOR’A DESTEK GÖREVİMİZ’

Düzce Demir ve Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Geçici, Öncü Spor Servisi’ne yaptığı özel açıklamada, şampiyonluğun en güçlü adayı Düzcespor’a bu yolda destek olmak istediğini söyleyerek, “Bu başarıda benim de katkım olsun istedim. Takımımızın şampiyonluk yolunda yanında olmak görevimiz. Düzcespor şampiyon olacaktır. Buna inanıcımız tamdır. Düzcespor’umuza pazar günü oynayacağı maçta başarılar dilerim. Ben de bu maçta takımımın yanında olacağım. ” dedi.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ