Düzcespor, 32. Haftada Düzce 18 Temmuz Stadında, rekor taraftar desteğiyle çıktığı maçta, sezonun ilk maçında deplasmanda 0-0 kaldığı Bayrampaşaspor’u maçın 2. yarısının 63. dakikasında kaptan Nevzat Bilen’in kazandığı penaltıyı gole çevirmesiyle 1-0 öne geçti. Düzcespor bu golden sonra yine rakip  Bayrampaşaspor karşısında atak futbolunu sürdürdü.

Düzcespor’da oyuna 83. Dakikada giren golcü ayağı Muhammed Enes Erdem, bulduğu güzel bir ara pasını düzgün bir vuruşla gole çevirince skor 2-0 oldu. Bu golden sonra tribünler iyice çoştu. Maçın uzatma dakikalarında başka gol olmayınca Düzcespor iç saha galibiyetini 15 yaparak bu seriye devam etti ve puanını 32. Haftada 67’e çıkarmış oldu. 


 RAKİPLER’DE PUAN KAYBEDİNCE, KUTLAMALAR BAYRAM HAVASINA DÖNDÜ
Düzcespor’un şampiyonluk adayı rakiplerinden İskenderunspor ise ligde kalma mücadelesi veren ve Düzcespor’u kendi sahasında yenen  Çarşambaspor’a 1-0 yenildi. Kırmızı lacivertli diğer bir şampiyonluk adayı rakibi Iğdırspor’da deplasmanda oynadığı ve play off iddiasını sürdüren Şile Yıldızspor ile 1-1 berabere kaldı.  Bu sonuçlardan sonra Düzcespor’un İskenderunspor ile 6 olan puan farkı, 9’a çıktı.Iğdırspor ile 8 olan puan farkı da 10’a çıkmış oldu.


   BU TARAFTARA ŞAMPİYONLUK YAKIŞIR
 Düzcespor-  Bayrampaşaspor maçı bittiğinde ise 18 Temmuz Stadında adeta erken gelen şampiyonluğun kutlamaları yaşandı.  Düzcespor taraftarının yoğun ilgi gösterdiği maçta, bu sezonun seyirci rekoru kırıldı.Taraftarlar, maçtan en 1 saat önce maraton ve kapalı tribün ve kale arkasını  doldurması ise  maça ayrı bir renk kattı.  Düzcespor taraftarı maç boyunca centilmence takımını destekleyerek,  galibiyette büyük pay sahibi oldu.   


 

Haber: Harun Can Şerbetçi