3. Lig 2. Grup’ta 6. hafta yine bir cumartesi heyecanına sahne olacak. Üst sıralarda yer alan takımlar yerlerini kurulmak için mücadele ederken ligin dibine demirleyen takımlar da alacakları puanlarla şampiyonluk yarışından kopmamak için puan tablosunun üst sıralarına çıkmaya çalışacak.

Saat 14.30’da 4, 15.00’te 4 ve 15.30’da 1 müsabaka oynanacak. Darıca Gençlerbirliği ise haftayı bay geçecek. Saat 14.30’daki müsabakada Elazığ Karakoçan, Bayrampaşaspor’u ağırlayacak. 5. sırada yer alan Karakoçan, alacağı 3 puanla ilk 4 sıradaki takımların puan kaybını bekleyecek. 11. sıradaki Bayrampaşa ekibi de sahaya 3 puan için çıkacak.

Kızılcabölük için son şanslar

Bir diğer karşılaşmada Yomraspor, Kızılcabölükspor’u ağırlayacak. Ligde yalnızca 2 puanı bulunan Kızılcabölük için ligden kopmamak için önemli bir şans olan maçtan Yomra ekibi de 3 puan hedefleyecek. Malatya Yeşilyurt Belediyespor da 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaşacak, üst sıralara oynayan iki takımın mücadelesi nefes kesecek. 14.30’daki son randevuda liderle aynı puan ve averajla 2. sırada yer alan52 Orduspor, 2 puanda kalan Siirt İl Özel İdarespor’u konuk edecek. Ordu ekibi liderlik için çıkacağı maçta Siirt ekibi de 3 puan için sahada olacak.

İskenderunspor’un Riekerink’le ilk maçı

Saat 15.00’te başlayacak maçta Ankara ekibi Alanya Kestelspor’u ağırlayacak. Her ikisi de 5 puanda olan takımların hedefi arayı açmak olacak. Bekleneni veremeyen ve taraftarını üzen İskenderunspor, Ümit Kasan ile yolların ayrılmasının ardından ilk kez Riekerink’in teknik direktörlüğünde bir maça çıkacak. İskenderun sahasında Iğdırspor’u ağılayacak. İskenderun ekibi kötü gidişata dur demek isterken Iğdır takımı da galibiyet hedefiyle oynayacak.

Düzcespor, lideri ağırlayacak

Aynı saatteki diğer müsabakada temsilcimiz Düzcespor, grup lideri Kuşadasıspor’u 18 Temmuz Stadyumu’nda ağırlayacak. Bekleneni veremeyen ve 7. sırada kalarak taraftarını üzen kırmızı-lacivertliler hayati maçtan alnının akıyla çıkmak için mücadele verecek. 20 yıl sonra çıktığı profesyonel ligde başarılı bir performans ortaya koyan Kuşadasıspor ise liderliğini sürdürmek için elinden geleni yapacak. Zor maç ilgiyle takip edilecek. Aynı saatteki son randevuda grupta son sırada yer alan Çarşambaspor, 1 olan puanını 4 yaparak yarıştan kopmamak için çıkacağı maçta Hacettepespor ile karşılaşacak.

Fark 10 puan

Haftanın kapanış maçındaysa grup 3.’sü Şileyıldızspor, Düzcespor’un geçen hafta 0-0 berabere kaldığı Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile karşı karşıya gelecek. Henüz 6. Hafta da liderle sonuncu arasında 10 puanlık parkın oluştuğu grupta oynanacak maçlar sonucu oluşacak yeni tabloyu futbolseverler merakla bekliyor.

Öncü Spor Servisi