Bölgesel Amatör Lig 7 Bölge, 1. Grup’ta yer alan Çilimli Belediyespor bir haftalık aradan sonra 20 Şubat Pazar günü, Zonguldak takımlarından Kilimli Belediyespor’u misafir edecek. Geçen hafta, deplasmanda Devrek Belediyespor’a 1-0 yenilen diğer bir BAL temsilcimiz Beyköy Belediyespor ise bu haftayı bay geçirecek.  

ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR’DA HEDEF: 3 PUAN

Şampiyonluk adayı Çilimli Belediyespor ise 11 puanla 6. sırada yer alan Kilimli Belediyespor ile 20 Şubat Pazar günü, Çilimli Stadında saat 14.00’te karşılaşacak.  Bu önemli maç için yeşil beyazlı Düzce ekibi deneyimli teknik adam Nedim Akbulut nezaretinde çalışmalarını hafta başından beri sürdürüyor.  16. puanla 4. sırada yer alan yeşil beyazlı takımda hedef;  Kilimli Belediyespor karşısında galip gelerek, üst sıralar da yer almak. Çilimli Belediyespor maçını İstanbul bölgesi hakemi Seyfettin Alper Yılmaz yönetecek.  Bu maça, İstanbul bölgesinden hakem verilmesi ise grupta üç İstanbul takımının olması nedeniyle hayretle karşılandı.

MAÇLARIN TAMAMI PAZAR SAAT 14.OO’TE

Diğer yandan grupta bir birinden önemli 3 maç daha var. 12. hafta maçlarında üst ve alt sıraları ilgilendiren bu maçların tamamı 20 Şubat Pazar günü saat 14.00’te başlayacak.  7. Bölge 1. Grup’ta haftanın maçları ise şöyle. Çilimli Belediyespor kendi evinde Kilimli Belediyespor ile karşılaşırken,  Maltepe Stadında, 11 puanla 5. sırada yer alan, Maltepespor, 6 puanla lig sonuncusu Bakırköyspor karşılaşacak. 

Bu grupta şampiyonluk iddiasını sürdüren ve 20 puan eksi averajla 3. sırada yer alan Ereğli Belediyespor ise kendi sahasında, 7 puanla 7. sırada yer alan,  Beykoz1908 takımıyla puan mücadelesi verecek.  Bu grupta yine çok önemli bir maç daha var. Üst sıraları ilgilendiren bu maç ise şampiyonluğun en güçlü adaylarından, 25 puanla lider durumda olan Silivrispor kendi sahasında, bir maç eksiği ile 20 puanla 2. sırada yer alan, son haftaların çıkış yapan takımı, Devrek Belediyespor ile karşılaşacak. 

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ