Bölgesel Amatör Lig, 7. Bölge 1. Grupta yer alan Çilimli Belediyespor, sezonun son iki haftasına girilirken ligin ilk yarısında kendi sahasında 1-0 yendiği 35 puan ile lider durumda bulunan Silivrispor ile deplasmanda oynayacak. Biri nevi formalite maçı olacak olan bu karşılaşmada Silivrispor sahadan galip ayrılması halinde  şampiyonluğunu son haftaya kalmadan ilan edecek. Silivrispor böylece  2021- 2022 Futbol Sezonu Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grup şampiyonu olacak ve 3. Lige çıkmak için play off’da oynamayı hak etmiş  olacak. Bölgesel Amatör Lig, 7. Bölge 1. Grupta yer alan ve ligde kalma umutlarını son iki haftaya bırakan   Beyköy Belediyespor ise kendi sahasında ligde rahat bir yerde olan Kilimli Belediyespor ile oynayacak.  

BU MAÇLARIN GALİBİYETİ ÇOK ÖNEMLİ

Bu grupta Beyköy Belediyespor’u yakından ilgilendiren bir maç ise 10 puan ile düşme potasından bir basamak yukarıda olan Beykoz1908 takımı ile26 puanla 4. Sırada yer alan Devrek Belediyespor  arasında oynanacak. Devrek Stadında  yapılacak bu karşılaşma  da çok önemli.  Beyköy Belediyespor ile 1 puanla bir  üst sırada yer alan Beykoz Belediyespor  için  alınacak bir galibiyet son bir haftaya girilirken ligde kalmaları için çok önem taşıyor. 

 HAFTANIN PROGRAMI ŞÖYLE

 Bölgesel Lig 7. Bölge 1. Grupta 17. Haftanın programı şöyle. Silivrispor- Çilimli Belediyespor, 2 Nisan Cumartesi: Saat14:00. Silivri Müjdat Gürsu Stadı. -  Ereğli Belediyespor- Maltepespor- 2 Nisan Cumartesi günü. Ereğli ilçe Stadı: Saat:14:00. 3 Nisan Pazar: Beyköy Belediyespor- Kilimli Belediyespor. Beyköy Stadı: Saat 14:00- 3 Nisan Pazar: Devrek İlçe Stadı: Saat14:00- Devrekspor- Beykoz 1908.

Haber: Harun Can Şerbetçi