Olağan kongreye giden yeni başkan ve yönetimi seçmeye hazırlanan Düzcespor, çoğunluk sağlanamaması nedeniyle ertelenen kongreye kilitlendi.

 

12 Haziranda yapılması planlanan ancak çoğunluk sağlanamamasından dolayı 19 Haziran Perşembe gününe ertelenen kongrede çoğunluğa bakılmadan gündem maddelerine geçilecek ve Düzcespor’un başkanı ve yönetimi kesin olarak belirlenecek.

 

Şimdiye kadar Düzcespor kulübünden başkan adayı ile ilgili bir açıklama yapılmazken başkanlık için gündeme gelen isimlerin hepsi aday olmayacaklarını belirtmeleri üzerine Düzcespor’un başkanının kim olacağı merakla bekleniyor.

 

Recep Pak, Gürsel Coşkun, Sadık Dik gibi isimlerin başkanlık için gündeme gelmesinin ardından işlerinin yoğunluğundan dolayı başkan olmayacaklarını açıklamaları ile gözler Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e çevrildi.

 

Başkan olmadan bu işin olmayacağını belirten Muzaffer Komit, Mehmet Keleş’in başkan olamayacağını fakat yerine vekil başkan atayarak takıma sahip çıkması gerektiğini belirtti ve başkanın işe el atması gerektiğini de söylemişti..

 

İsminin gündeme gelmesinden sonra konu ile ilgili açıklama yapan Mehmet Keleş, yasal olarak kendisinin aday olamayacağı için başkanlık konusunu kapattığını belirterek kendisinin de başkan adayı aradığını söyleyerek Düzcespor’un üçüncü ligdeki yükünü bir kişinin çekmesinin mümkün olmadığını belirtmişti. Keleş, ideal başkan adayının çok zengin olmasının veya futbolu çok bilmesinin gerekmediğini, daha çok kişinin destek verebileceği birinin daha uygun olduğunu söylemişti.