Orta okullar Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olan kadın basketbol takımımıza verilen sözü yerine getiren Türkiye Basketbol Federasyonu, Düzce iline basketbol sahası ve soyunma odası yaptı.

Eski cezaevi yanındaki belediyeye ait ATOS dere kenarından Cumartesi Pazarı’na giden eski yol kenarına yapılan spor tesisi hali sporseverlerin içini sızlatırken görülen manzaranın ise utanç verici olduğu gözlerden kaçmadı.

Gelen ihbar üzerine gidilen bu yerde sarhoşların ve balicilerin ortak buluşma yeri olduğu, camların ve kapıların kırıldığı ayrıca saha içinde bulunan iki potanın bir tanesinin kırıldığı görüldü. 

                                                    

MİLLİ SERVET

Düzceli sporseverler Düzce için çok önemli olan basketbol sahasının bu alana yapılmasının yanlış olduğunu söyleyerek bu tesisin Kalıcı Konutlar veya başka alanlara yapılması gerektiğini vurguladılar. Sporseverler tarafından kötü vaziyette bulunan spor tesisi için büyük paralar harcanarak yapıldığına ve bu tesisin Düzce için Milli servet olduğuna dikkat çekildi.

Bu tesisin bu alandan başka alana taşınıp bakımının yapılması gerektiğini belirten sporseverler tarafından yapılan açıklamada, “Birçok yerlerde böyle bir tesise ihtiyaç duyulduğunu ve Kalıcı Konutlara veya başka bölgeye yapılmasının çok daha doğru olacak.” ifadesi kullanıldı.