25116

Bölgesel Amatör Ligde ikinci devre maçları dün oynandı.11. Grubun lideri Beyköy Belediyespor ile 2. sıradaki Düzcespor 18 Temmuz stadında karşı karşıya geldi.

Düzcespor'un iki yeni transferi Yusuf ve Hasan'ı ilk on birde oynattığı maçın ilk dakikaları ortada başlarken ilk etkili atak 8. dakikada Beyköy'den geldi.Ancak Beyköy Belediyespor bu ataktan yararlanamadı.15. Dakikada Düzcespor'un geliştirdiği atakta Beyköy defansında çıkan anlaşmazlıktan yararlanan Yasin kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak kaleci Tolga'nın topu çelmesiyle bu pozisyonu gole çeviremedi.Bu dakikadan sonra baskılı bir oyun ortaya koyan Düzcespor gol fırsatlarından yararlanamadı.28. Dakikadan sonra oyunda sertlikler yaşanırken, tribünlerde de iki takımın taraftarları arasında sözlü sataşmalar başladı.İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, Düzcesporlu taraftarların yanına giderek sakin olmalarını istedi.İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve 45 dakika 0-0 sona erdi.

İkinci yarının başında Beyköy Belediyesporlu Candaş Düzcespor kalecisi ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleci Cengiz'in kucağına attı.Bu dakikalar içinde Düzcespor peş peşe kullandığı 3 korner atışını gole çeviremedi.Vali Vasip Şahin ile birlikte protokolün ilgi gösterdiği maçta iki takıda birbirine üstünlük sağlayamayınca karşılaşma 0-0 berabere sonuçlandı.

Bol sarı kartlı maç

Maça sarı kartlar damgasını vurdu.Hakem, Düzcespor'dan Hüseyin'e 38., Yusuf Güney'e 45., Erhan'a 63., Serhat'a 72.dakikada, Beyköy Belediyespor'dan ise Bayram'a 42., Soydan'a 61. dakikalarda sarı kart gösterdi.

Liderlik gitti

29 puanla lider durumda bulunan Beyköy Belediyespor ve 28 puanla 2. sırada bulunan Düzcespor dün birre puana razı olunca, temsicilerimizi 27 puanla 3. sırada takip eden Ümraniyespor, Ramispor'u 6-1 yendi ve 30 puana yükselerek averajla liderliğe oturdu.Beyköy Belediyespor yine 30 puanla 2. sıraya düşerken, Düzcespor ise 29 puanla 3. sıraya geriledi.

DÜZCESPOR: Cengiz,Harun, Erhan,Hüseyin, Serhat, Hasan, Adem, Cüneyt(Ergin 46.dk.), Engin, Yasin, Yusuf.

BEYKÖY BELEDİYESPOR: Tolga, Erdem, Bayram, Murat, Serkan, Cebrail (İsmail 73.dk.), Selim, Soydan, Ekrem, Osman (Bahadır 70.dk.), Arif.

25128

Bölgesel Amatör Lig 11. grupta bugün Kaynaşlı Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Serdivanspor ile karşılaştı. Maçın ilk dakikalarında rakip sahada baskı kuran Kaynaşlı Belediyespor oyuncusu Saim 20. dakikada talihsiz bir sakatlık yaşadı.Dizinden darbe alan Saim hastaneye kaldırılırken durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaşanan bu olaydan sonra Saime yapılan harekete hakem kırızı kart gösterince Serdivanspor 10 kişi kaldı. 25. Dakikada Mehmet Can'ın kaydettiği golle Kaynaşlı Belediyespor 1-0 öne geçti. 10 kişi kalan rakibi karşısında oyuna ağırlığını koyan Kaynaşlı Belediyespor, atak üstüne atak geliştirirken 32. dakikada Hüseyin farkı 2 ye çıkaran golü kaydetti. Serdivanspor'un gol çabaları sonuç vermeyince ilk yarı Kaynaşlı Belediyespor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Kaynaşlı Belediyespor ikinci yarıyada hızlı başladı. Farkı artırmak isteyen Kaynaşlı Belediyespor'un 75. dakikada defansında verdiği açıktan yararlanan Serdivanspor, Osman ile skoru 2-1 yaptı. Bu dakikadan sonra her iki takımda geliştirdiği ataklarda gole ulaşamayınca maç Kaynaşlı Belediyespor'un 2-1'lik galibiyeti ile sona erdi. Kaynaşlı Belediyespor ikinci devrenin ilk maçını galibiyetle kapatınca puanını 17 çıkardı. Serdivanspor ise 24 puanda kaldı.

KAYNAŞLI BELEDİYESPOR: Ahmet, Harun, İlhan, Gökhan Hıdır, Hüseyin,Gökhan Aydın, Saim (Sercan21.dk), Mustafa, Yusuf, Mehmet Can, Ahmet Şen.

SERDİVANSPOR: Semih, Hakan, Ayhan, Fatih, Enes, Gökhan, Erkan, Özgür, Samet, Osman, Tuncay.

Haber; Ş. ÇAKIR