BİRİNCİ AMATÖR A GRUBUNDA İŞLER ÇOK KARIŞIK
 
Düzce 1. Amatör A grubu oynanan maçlar sonunda çok karışık hal alırken. Grupta küme düşmeye aday takımların bile şampiyon olma ihtimali doğdu.
 
2019-2020 futbol sezonunda birinci amatör A grubunda oynanan müsabakalar sonunda çok karıştığı görüldü. Küme düşmeye aday takımların bile alacağı sonuçlarla şampiyon olma ihtimali doğdu.
 


Ağaköyüspor aldığı galibiyet ile puanı 8 yaparken 3.sırada yer alan Dedelerspor’un 11 puanı bulunuyor bu yüzden Ağaköyüspor ,Hacıyakupspor,Çiftlik Gençlikspor Dedelerspor hem şampiyon olabilir hem de küme düşebilir durumundalar.
 
Hafta sonu oynanan maçlar sonunda Eminaçmaspor aldığı beraberlik ile 25 olan puanını 26 Kurtsuyu Hacıyakupspor deplasmanından aldığı galibiyet ile 19 olan puanını 22 yapmayı başardı.
 
Dedelersporve Çiftlik Gençlikspor’un11 puanları bulunurken Hacıyakusporspor 9 Ağaköyüspor’un 8 puanı bulunuyor Düzce Modern Eğitimcilerspor’un 2 puanı bulunuyor. Bu grupta Eminaçma Gençlikspor şampiyon gibi Kurtsuyu takımı ise ikinciliğini garantiledi.
 
 
 
B GRUBUNDA KABALAKSPOR FARKI
 
Düzce 1.amatör B grubunda Kabalakspor fırtınası devam ederken Yeni Taşköprüspor aldığı mağlubiyet ile büyük yara aldı.
 
Düzce 1.amatör B grubunda Kabalakspor aldığı seri galibiyetler ile zirveyi kimseye bırakmıyor Yeni Taşköprüspor ise aldığı mağlubiyet ile büyük yara alırken Yazıpınarspor deplasmanda Selamlarspor’u 4-1 yenerek zirveye ortak oldu.
 


Beycilerspor Karaca Çocanspor’u 3-0 hükmen alarak puanını 18 yaptı. Düzce Gençlerbirliği zorlu Yeni Taşköprüspor’u 3-1 ile geçip zirveye ortak oldu. Zirvenin tek hakimi Kabalakspor -Nasırlı maçını 4-2 kazarak puanını 24 yaptı.
 
Bu grupta Kabalakspor şampiyon gösterilirken Yeni Taşköprüspor,Beycilerspor,Düzce Gençlerbirliği ve Nasırlı Gençlikspor ilk üçe girmek için yoğun çaba harcıyorlar. Küme düşme potasında ise Selamlarspor ve Yazıpınarspor takımları yer almakta. Karaca Çobanspor maçlara çıkmadığından 2.Amatöre düştü. 1.Amatörde grubu birinci olarak tamamlayan takımlar direk çıkarken 2.ve 3. takımlar playoff oynayacak. Bu dört takım kura ile eşleşecek.