“ UEFA Pro Lisans Türkiye ve dünya her takımı çalıştırabilecek bir lisans”
“Devre arasında Antalya ilinde Futbol Federasyonunun düzenlemiş olduğu UEFA Pro Lisans kursuna katıldım” diyerek söze başlayan Kenan Öztürk “ Türkiye ve dünya da her yerde çalışılabilecek bir lisans. Süper ligde bile teknik sorumluluk yapılabilecek bir lisans. Onun son aşaması kaldı İsviçre bölümü var mayıs ayında almış olacağım . Ancak o belge ile kursa devam ettiği için çalışabiliyorum ki şuanda da Düzcespor’da da o belge ile çalışıyorum “ dedi.

“Üst düzey oyun oynayamasakta çok iyi mücadele ettik”
“OF’a giderken umutluyduk.” Diyerek açıklamasına devam eden Öztürk “iyi bir takımız biraz sıkıntılarımız vardı atlattık onları gidenlerde oldu transferide açamadık ama mevcut kadromuzun da iyi bir kadro olduğunu onlara söylüyorum. Kendilerine ve bize inanırlarsa Düzcespor’a inanırlarsa , saha da mücadele yaparsak yenemiyeceğimiz hiçbir takım yok diye söylüyordum. Orada üst düzey oyun oynayamasakta çok iyi mücadele ettik.  İlk yarı bulduğumuz gollerle maçı bir nevi kopardık. Daha da farklı bitebilirdi çok net pozisyonlar kaçırdık. İlk dakika da onların da girdiği bir pozisyon vardı gol olsa farklı bir şey çıkabilirmiyidi çıkabilirdi. Maçı bize getiren inanç ve mücadele. Çok iyi hatırlıyorum bir pozisyonda skoru koruyabilmek adına topun önüne iki üç kişi birden atladık. 75’ dakikadan sonra da belki de skoru korumak adına hamleler yaptık. Adıyman maçını izledim İsmail topu kenara götürse belki de maç bitecekti . orta attı kaleci o topu aldı başladı ve gol yedik. Belli bir süreden sonra farkı açamıyorsanız mevcut farkı korumak zorundasınız.ona yönelik hamleler yaptık Allah’a şükür o da tuttu. O dakikadan sonra da pozisyon vermedik” dedi.

“Biz 22 puanlık takım değiliz”
İyi bir başlangıç yaptık ama devamının gelmesi lazım. Tespitinde bulunan Teknik adam Öztürk “ Ben hep söylüyorum ilk yarı bittiğinde arkadaşlarla toplantı yaptık biz 22 puanlık takım değiliz. Daha fazla almak zorundaydık inşallah ikinci yarı telafi etmek istiyoruz “ dedi.

“Aynı hataları Karşıyaka maçında yapmamak üzerine çalışacağız”
Ben Düzce’ye geldikten sonra yedi maçın beşini dışarıda oynadık” diyen Kenan Öztürk “ Enterasan bir talihsizliğimiz vardı. İki maç içeride oynadık kaybettik. Gol bile atamadık ekibim ile birilkte bunu sorguluyoruz. Maçların tekrarını izledik yaptığımız hatalar var. Aynı hataları Karşıyaka maçında yapmamak üzerine çalışacağız.Ümit ediyorum bu maçtan galip gelirsek ligin kalan bölümünde hedefimiz artık üst sıralar olacak. Birinci ile sekiz puan fark var bu köprünün altından daha çok sular akacağını düşünüyorum. Bu sular akarken önemli olan biz ne kadarını dolduracağız. Bunu planlamasını yapıyoruz galip gelirsek daha iyi olacak diye düşünüyorum “ dedi.

 “Çoğu zaman evime gitmiyorum”

7/24 buradayım “ diyen Öztürk “çoğu zaman evime bile gitmiyorum. Mesaimin çoğunu bu iş üzerine yoğunlaşıyorum. Bazen yapabiliyoruz bazen de yapamıyoruz. Bu iş üzerine yoğunlaştığımı herkes bilsin. Pazartesi akşamı öncü tv de yapılan programa da rahatsızlığım sebebi ile katılamadım” diyerek sözlerini tamamladı.  

SPOR SERVİSİ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ