Beyköy Belediyespor, lider Silivrispor’un kendi sahasında Kilimli Belediyespor ile 1-1 berabere kalmasıyla, 16 puanla, ilk yarı maçlarını 3. Sırada tamamlamış oldu.  Diğer bir temsilcimiz Beyköy Belediyespor’da ilk yarının son maçında, Beykoz1908 takımıyla Beyköy Stadında karşılaştı. Takımımız bu maçı 2-0 kaybederek, ligin ilk yarısının son haftası tamamlandığında 4 puanla ile grup sonunculuğundan kurtulamadı.

 GERİYE DÜŞTÜ, ÖNE GEÇTİ, BERABERE KALDI

Bölgesel Amatör Lig, 7. Bölge, 1. Grup temsilcilerimizden şampiyonluk adayı Çilimli Belediyespor, 2021- 2022 Futbol Sezonun ilk yarısının son maçında, deplasmanda oynadığı Maltespor ile 2-2 berabere kalarak 1 puanla yetindi. Silvrispor ise  kendi sahasında Kilimli Belediyespor ile 1-1 beraber kaldı. Böylece,  Çilimli Belediyespor, lider Silivrispor ile 1 olan puan farkını korumuş oldu.  Çilimli Belediyespor, Maltepespor karşısında, 11 . Dakikada 1-0 yenik duruma düştü.  Takımımız bu gole cevap vermeyi fazla geciktirmedi ve 22. Dakikada Erdoğan Erdoğan’ın ayağından beraberliği sağlamış oldu. İlk yarısı 1-1 biten maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Çilimli Belediyespor, 55. Dakikada  Adem Çolakoğlu’nun golüyle, geriye düştüğü maçta öne geçmiş oldu.  Bu skorla bitecek diye beklenen maçta, Maltepespor’un son dakikalarda golü geldi. Maçta 2-2 beraber bitti. Yeşil beyazlı ekibimiz böylece ilk yarıyı, 17 puanlı lider Silivrispor ile aynı puan ve averaj farkıyla  2. Sırada yer alan Devrek Belediyespor’un ardından 16 puanla 3. Tamamlamış oldu.

BEYKÖY BELEDİYESPOR YİNE MAĞLUP

Düzce’nin Bölgesel  Amatör  Ligdeki diğer temsilcisi Beyköy Belediyespor sezonun son maçında kendi sahasında oynadığı Beykoz1908 takımına 2-0  yenilmekten kurtulamadı ve 4 puanda kaldı.  Kırmızı siyahlı takımımız böylece, 9 haftada, 1 galibiyet ve 1’de beraber alarak  bu sezonun ilk yarısını grup sonuncusu olarak tamamladı.

Diğer yandan Bölgesel Amatör Ligin ikinci yarı maçları 30 Ocakta başlayacak.

Haber: Harun Can Şerbetçi