Düzcespor son maçında Modafen takımına 2-1 yenilirken, Bursa Yıldırım Muğlaspor ile 2-2 berabere kalarak 2 puan kaybetti. Bir diğer şampiyonluk adayı Adıyamanspor ise Bayrampaşa takımını 3-0 ile geçmeyi başardı. Geçen hafta Bursa Yıldırım lider olurken bu hafta Adıyamanspor liderliğe yükseldi. Düzcespor Modafen takımını yenseydi, Adıyamanspor ile arasında bulunan 1 puanlık fark korunacaktı. Ligin son maçını Düzcespor küme düşme durumu olmayan Kırıkkale Anadolu Adıyamanspor deplasmanda küme düşme korkusu olan Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacak. Bu durumda Düzcespor Kırıkkale Anadolu takımını yenip üç puanın sahibi olup, Adıyamanspor  Karaköprü deplasmanında puan kaybedip liderliği ve şampiyonluğu Düzcespor’umuza bırakacaktı. Tüm bu senaryo İstanbul Çekmeköy stadyumunda kayboldu.

 BU ŞEHRİN HAYALLERİ YIKILDI

Düzcespor taraftarları takımlarına sahip çıkarken çok büyük ilgi gösterdikleri gözlerden kaçmadı. Son maç olan Modafen müsabakasının ilk 20 dakikası iyi oyun ortaya koyan Düzcespor daha sonra bilhassa ikinci yarı tel tel döküldü. Takımımızın fizik gücü her dakika tükenirken maçın son bölümlerinde yediğimiz 2 gol ile 2-1 mağlup olup şehrin hayalleri sona erdi.

 OYUNCULARA EL BEBEK GÜL BEBEK BAKILDI

Düzcespor yönetim kurulu deplasmanlarda ve tesislerde el bebek gül bebek bakarken, kendi çocuklarından bile fazla ilgi gösterdiler.  Düzcespor yönetim kurulunun bu fazla ilgisini kaldıramayan oyuncu grubu bunun karşılığını nasıl iade edecekler merak konusu. Maç öncesi verilen sözlerde yerine gelmezken taraftarlarında takımımızdan ümidini kesmiş durumda.