Düzcespor’un 10 gün sürecek olan 2022-2023 Sezonu hazırlık kampı Bolu’da devam ediyor. Kırmızı lacivertli takımın 29 Temmuz başlattığı kamp çalışmasının 2. Hazırlık maçındaki rakibinde değişiklik oldu. Düzcespor’un Çatalcaspor ile yapacağı 2. hazırlık maçı, bu takımla çıkan anlaşmazlık nedeniyle iptal edildi. Düzcespor, 2. Hazırlık maçını yine bir İstanbul takımı olan ve 2. Lig kırmızı grupta yer alan Sarıyer ile oynayacak.  Sarıyer futbol takımının ise Abant’ta kamp yaptığı bildirildi. 

Düzcespor- Sarıyer hazırlık maçı, 4 Ağustos Perşembe günü kamp yapılan Karacasu sahasında saat 17:00’de başlayacak. 

Düzcespor 3. ve son maçını bir değişikliğe uğramazsa, 7 Ağustos’ta Fenerbahçe Topuk Tesislerinde 2. Lig, kırmızı grupta yer alan Kırıklarlarelispor ile oynayacak.   Bu maçın başlama saatinin de 17:00 olduğu bildirildi.   Düzcespor 10 Ağustos’ta Düzce’ye dönerek Şıralık’ta sezonun başlayacağı 28 Ağustos’a kadar çalışmalarına devam edecek.

DÜZCESPOR İLK MAÇ’TA BEĞİNİLMEDİ 

Düzcespor’un Kocaelispor ile yaptığı ve 1-0 yenildiği maçta oynadığı futbol, karşılaşmayı izleyen ve haberleri takip eden taraftarlar tarafından beğenilmediği görüldü. Taraftarların sosyal medya üzerinden yaptıkları yorumlarda kırmızı lacivertli takımın hazır olmadığı görüşü ön plana çıkarken yaklaşık 20 gün çalışmaya rağmen istenilen kıvama gelmediği de kaydedilerek, hazırlık maçlarının bir ölçü olmamasına rağmen takımın doyurucu bir futboldan uzak görüldüğü belirtildi. 

Haber: Harun Can Şerbetçi.