Düzce temsilcileri, Beyköy Belediyespor ve Çilimli Belediyespor’un yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 2021-2022 Futbol Sezonu’nun 2. Haftası, 7 Kasım Pazar günü oynanacak maçlarla devam edecek.

İlk hafta maçında Çilimli Stadı’nda komşu il takımı Ereğli Belediyespor’u 3-0 gibi net skorla yenerek eli boş gönderen 7. Bölge 1 Grup’un şampiyonluk adayı Çilimli Belediyespor 2. haftayı maç yapmadan geçirecek. Geçen sezon 3. Lig’i final maçının son dakikalarında Hnedekspor’a kaptıran yeşil-beyazlılar bu haftadan sonraki haftaya oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Sezonu İstanbul deplasmanı Bakırköyspor çaıyla açan ve 2-0 öne geçtiği maçı 2-2 tamamlayarak 1 puanla dönen diğer bir temsilcimiz Beyköy Belediyespor ise 1. haftada bay kalan komşu il  takımı Devrek Belediyespor ile karşılaşacak. Bu maç Beyköy’de oynanacak. Bakırköy karşısındaki performansı ve genç kadrosuyla umut veren kırmızı-siyahlılar bu maçta 3 puan hedefleyecek.

Bu grupta 7 Kasım Pazar günü oynanacak diğer maçlar ise şöyle: KDZ Ereğli Belediyespor- Kilimli Belediyespor,  Maltepespor- Beykoz 1908 A.Ş,  Silivrispor- Bakırköyspor.  Tüm maçların başlama saati 14.00 olarak belirlendi.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ