Bölgesel Amatör Kümede Düzce’yi temsil edecek olan Çilimli Belediyespor, Beyköy Belediyespor ve Akçakocaspor çalışmalarına sürdürüyor. Sezon öncesi maçlara hazırlıklar hız kesmeden sürerken lige en hazır girecek takım Çilimli Belediyespor olarak gözlemlendi.

Hazır durumda olan kadrosunu koruyarak nokta transferler yapan Çilimli Belediyespor gözünü 3. Lig’e dikti. Spor otoriteleri tarafından Çilimli Belediyespor ekibinin 3. Lig’te mücadele edecek güce ve altyapıya sahip olduğu söyleniyor. Çilimli ekibi sezon öncesi gerçekleştirdiği hazırlık maçları ile rakiplerine gözdağı verdi.

Deneyimli teknik adam Nedim Akbulut nezaretinde çalışan Çilimli Belediyespor’da maçların başlayacağı 18 Nisan Pazar günü iple çekiliyor. İlk maçını kendi evinde Beyköy Belediyespor ile oynayacak olan Çilimli Belediyespor, orta sahaya bir oyuncu daha transfer ederek transfer sezonunu kapattı.

Akçakocaspor ekibinde ise çalışmalar Akçakoca Şehir Stadyumu’nda sürdürüyor. Yeşil sarılı ekip mütevazi bir kadro ile yola devam edecek. Akçakocaspor, BAL’da ilk sınavını Ereğli Karadeniz Belediyespor ile deplasmanda verecek. Beyköy Belediyespor’da ise genç çalıştırıcı Çağlar Kul ve İsmail Bektaş nezaretinde çalışmalarını sürdürürken kaleci antrenörü Nurettin Çolak’ın da göreve başladığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. BAL’da ilk maçlar 17-18 Nisan 2021 tarihinde başlayacak.