BEYKÖY BELEDİYESPOR İÇİN BU MAÇ ÇOK ÖNEMLİ

Bölgesel Lig, 7. Bölge, 1. Grupta yer alan Beyköy Belediyespor ile Çilimli Belediyespor sezonun 15. Haftasında puan mücadelesine devam edecekler. Geçtiğimiz hafta, Maltepespor deplasmanından 1 puanla dönerek, düşme potasından bir basamak yukarı çıkan Beyköy Belediyespor bu hafta sonu, kendi sahasında, lider Silivrispor’un şampiyonluk yarışındaki en yakın takipçisi Ereğli Belediyespor ile kendi sahasında karşılaşacak. Ligin bitmesine 3 hafta  kalan bu grupta Beyköy Belediyespor’un ligde kalması için her maç adeta hayati önem taşıyor.

BU MAÇA HAZIRLIK SÜRÜYOR

Genç kadrosu ve devre arasında yaptığı yeni futbolcu takviyesi ile düşmeme mücadelesini her maçta sürdüren Beyköy  Belediyespor kendi sahasında oynayacağı bu zorlu maç için hazırlıklarını kendi tesislerinde başarılı iki teknik adam Çağlar Kul ve İsmail Bektaş nezaretinde hafta başından bu yana sürdürüyor.

ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUĞUN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Çilimli Belediyespor ise grup 4. olan Ve 22 puanla en yakın takipçisi olan Devrek Belediyespor ile hafta sonu deplasmanda zorlu bir maça çıkacak. Geçen hafta sonunda kendi sahasında Bakırköyspor’u 2-1 yenerek ligin dibine atan Çilimli Belediyespor şampiyonluk yarışından kopmamaya kararlı. Yeşil beyazlı takımda bu maçta hedef; 3 puan alarak iddiasını son haftalara taşımak.

NEDİM AKBULUT İŞİ SIKI TUTUYOR

 Çilimli Belediyespor ise deplasmanda oynayacağı Devrek Belediyespor maçı için deneyimli teknik adam Nedim Akbulut ve yardımcıları nezaretinde hafta başında başlattıkları çalışmalarını sürdürüyor. 

HAFTANIN MAÇLARININ PROGRAMI

Beyköy Belediyespor-  KDZ Ereğli Belediyespor maçı 13 Şubat Pazar günü saat: 14:00’de Beyköy Stadında oynanacak.  Devrek Belediyespor- Çilimli Belediyespor maçı ise 13 Mart Pazar günü, Devrek İlçe Stadında saat 14:00’de başlayacak.  Silivrispor- Maltespor maçı ise yine 13 Mart Pazar günü Silivri Müjdat Gürsu Stadında oynanacak.  Bu grupta diğer bir maç ise Bakırköyspor ile Kilimlispor arasında 13 Mart Pazar günü saat:14:0O’de Bakırköy  İBB Şenlikköy Stadında başlayacak. Bu grupta, 7 puanla ligin 8. Sırasında yer alan Beykoz1908 takımı ise haftayı bay geçirecek.

Haber: Harun Can ŞERBETÇİ