Düzce’nin Bölgesel Amatör Ligdeki başarılı temsilcisi Çilimli Belediyespor,  yeni sezon için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.  Deneyimli teknik adam, Nedim Akbulut ile anlaşan Yeşil beyazlı ekip, iç transferi de tamamladı. Çilimli Belediyespor dış transfer için de kolları sıvadı.  Çilimli Belediyespor, yönetimi, başarılı teknik adam Nedim Akbulut ve teknik kadronun isteği doğrultusunda dış transferleri için girişimlere başladı. 

Türkiye Bölgesel Amatör Ligdeki Düzce temsilcisi 2022-2023 Futbol Sezonun da güçlü  bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdürüyor.  Yeni sezon için tekrar deneyimli teknik adam Nedim Akbulut ve yardımcı antrenörler Aydın Çetin ve Hakan Yılmaz ile anlaşan ilimizin BAL’daki başarılı temsilcisi Çilimli Belediyespor, iç transferde yaptığı görüşmeler sonunda futbolcularıyla tekrar anlaştığını bildirdi.  

  ÖNCÜ HABER’E AÇIKLAMA

Çilimli Belediyespor yönetimi iç transfer için Öncü Habere şu açıklamayı yaptı. “İç transferde Kulübümüz 2022 - 2023 sezonu için iç transferde kaptan Erkan İnan, Batuhan Küçük , Mücahit Çakmak,  Ercan Yaşa,, Yunus Genç, Hüseyin Arslan,  Şuayip Oğuzhan Demircan  ile yeniden anlaşma sağlanmıştır. Şimdi hocalarımızın isteği doğrultusunda futbolcu transferlerimizi de en iyi şekilde yapıp,  genç ve dinamik bir kadro oluşturarak  deneyimli hocalarımızın eşliğinde başarılı bir takım olacağımıza inancımız sonsuzdur.”

Haber: Harun Can Şerbetçi