Temsilcimiz Düzcespor son iki sezondur çıtayı yükseltirken 2.ligin kıl payı kaçtığı, küçük hatalarla şampiyon olamadı. 2020-2021 futbol sezonunda Modafen deplasmanında alacağı 3 puan ile Düzcespor’ u 2 lige çıkması beklenirken, bu müsabakayı temsilcimiz Düzcespor 2-1 kaybedip play off oynamak zorunda kaldı.

Düzcespor sezon ortasında çok büyük şansızlıklar yaşadığı Covid 19 hastalığı sakatlıklar ve cezalıların üst üste geldiği gözlerden kaçmazken, bu müsabakalarda başarılı olamadı. Play off ilk maçında ilk kez sahaya tam kadro çıkan temsilcimiz Düzcespor bu müsabakayı deplasman da 2-1 kazandı.

Bu müsabakada Onur Demir’ ın kırmızı kart görmesi ve sağ kenar Metin’ nin sakatlanması 2.maça 2 eksik oyuncu ile sahada yer aldı. Dar kadroya sahip olan Düzcespor bu maçı 3-1 kaybedip 2.lig başka bahara kaldı.

2019-2020 SEZONU

Covid 19 hastalığı’ nın başlangıcında Düzcespor 2. yarıya doludizgin girerken, son 5 maçta Türkiye Futbol Federasyonu maçları dondurdu.

O hava ile play off oynayacak duruma gelen Düzcespor maçların bitmesi ile play off dışında kaldı. 

Her yıl şansızlıklar yaşayan temsilcimiz Düzcespor bu yıl için hedefin tekrar şampiyonluk olduğunu, Yönetim Kurulundan yapılan açıklamada geldi.

Çıtayı her yıl yükselten Düzcespor yönetimi, yeni sezonda bu çıtanın daha da yükseleceğini ifade ederken, “bunun sonu şampiyonluk” dedi.