Düzcespor play-off maçında ilk maçı 2-1 kazanırken iyi oyun ortaya koymuştu. Rövanş maçında takımlar bir kez daha karşı karşıya gelirken, takımımız tel tel döküldü. Müsabakanın başından sonuna kadar 68 Aksaray Belediyespor oyuncuları maçı isterken, Düzcespor oyuncu grubu maçı izlemeyi tercih etti.

İlk yarı ve 2. yarıda tel tel dökülen takımın Teknik Patronu Yavuz İncedal, Modafen maçında oyuncu değişikliği yapmayarak, takımımız 2-1 yenilgi almıştı. Orta sahayı rakibe teslim eden Düzcespor 2.yarının başlangıcında oyuncu değişikliğine gitmeyerek, rakibin oynamasına izin verdi.  Oyunda varlığı belli olmayan Bulut ve Bilal, ile devam etmek tam bir intihar olurken, Ömer Faruk’un kaçırdığı goller saç baş yoldurdu.

Maçın 2. yarısında Semih sağ beke Sıddık ve Barış’ı orta sahaya sürmek aklına gelmeyen Teknik Adam Yavuz İncedal sınıfta kaldı. Alınan bu ağır yenilgi Düzce ilinde şok etkisi yaparken, taraftarlar oyunculara sosyal medyadan “defolun gidin bir daha bu ilin sınırlarına girmeyin” ifadelerini kullandı.

TARAFTAR HAKLI

Cefakâr Düzce taraftarlarının söylediklerinde haklı olduğunu, bu oyuncuların Düzce şehrini iyi temsil edemediği söylendi. Düzcesporlu oyunculara sezon boyunca moral veren Düzcespor taraftarları birçok oyuncu ile yolların ayrılmasını istedi.