Normalde 6-7 Haziran'da yapılması düşünülen Off-Road oyunları diğer illerde ki katılımcıların etkinlikleri ile çakışması sonucu öne alındı. Türkiye Otomobil Sporları İl Temsilcisi Serkan Tut tarafından hazırlanan program, Düzce Otomobil Sporları Off-Road Kulübü tarafından organize ediliyor.

Türkiye'nin çeşitli illerinden sporcuların katılması beklenilen oyunlara 100 - 150 araç ve 400 sporcunun gelmesi bekleniyor. Program 2 Mayıs Cumartesi Günü Anıtpark'ta saat 12:00'da başlayacak. İlk gün programlarında konvoy eşliğinde Kurugöl üzerinden Yörük yaylasına gidilecek. Öğle yemeğinden sonra kamp alanına yerleşilecek. Daha sonra Kaynaşlı Topuk Yaylası'na gezi tertip edilecek. Gece düzenlenecek olan yarışma ve eğlencelerle ilk gün programı sona erecek.

3 Mayıs Pazar Günü ise Sabah kahvaltısından sonra Off-Road oyunları devam edecek. Ödül töreninin ardından, Güzeldere Şelalesi ve Samandere Şelalesi'ne konvoy eşiliğinde gezi yapılacak. Zamanın kalması halinde katılımcıların isteğine bağlı olarak Odayeri yaylası,Torkul Gölü ve Torkul yaylasına gezi düzenlenecek.