Düzce Süper Amatör Kümeye hafta sonu oynanan 5 maç ile devam edildi. 15 golün atıldığı Süper Amatör Kümede, 2 maç berabere bitti. Süper Amatör Kümede haftalar ilerledikçe, her iki grupta takımlar, play off oynanacak olan ilk 3 sıraya girmek için canla başla mücadele ederken, bazı maçlar da zaman zaman olaylı geçiyor.

Yığılca Stadı'ndan oynanan maçta, Yığılcaspor ile Gölyakaspor 3-3 berabere kaldı. Bu maçın sonunda olaylar çıktığı ve emniyet güçlerinin müdahalesi sonunda her iki tarafında yatıştırıldığı öğrenildi. Olayların ise Yığılcaspor lehine verilen iki penaltı nedeniyle çıktığı iddia edildi.

5 maçta 15 golün atıldığı Düzce Süper,Gümüşova Gençlikspor ile Hamidiyespor 0-0 berabere kaldı. Kaynaşlı’da oynanan bir diğer maçta, Kaynaşlı Belediyespor ile Düzce82 Yıldızspor, karşılıklı birer gol atınca, sahadan birer puanla ayrıldılar. 

Maç sonunda olayların çıktığı öğrenilen bir diğer maçta,  Yığılca’da oynandı. Bu maçta, Yığılcaspor ile Gölyakspor 3-3 berabere kaldılar ve birer puanla yetindiler. 

Şampiyonluğun en iddialı takımlarından Cumayeri Belediyespor, sahasında Kirazlıspor’u konuk etti. Ev sahibi Cumayeri Belediyespor, baştan sona üstün oynadığı maçta, Kirazlıspor’u 5-0 yenerek, 3 puanı hanesine yazdırdı.  Süper Amatör Kümenin bir diğer zorlu maçında, sezon başından bu yana istenileni bir türlü sağlayamayan, Kabalakspor ile grubun dişli takımlarından Beçispor karşılaştı. Bu maçı Beçispor, 2-0 kazanarak play off iddiasını devam ettirdi.

Haber: Harun Can Şerbetçi