Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Düzce Şubesi yeni binasına kavuştu. İbrahimoğlu iş merkezinde bulunan dernek binasının açılışı yapıldı. Açılışa katılan TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber futbol ile haber merkezimize şu açıklamalarda bulundu.

“Öncelikle yerel bazda ne yapabiliriz? diye düşünüp önceliğimizi ona vermeliyiz. Bizim toplumumuz ve benle birlikte çok mütevaziyiz.  Bir tane derbi maçı oynuyoruz. Fakat futbolun dışında her şeyi konuşuyoruz. Ortada oynanan oyun yok. Çok önemli bir milli maça gidiyoruz.  Hiçbirimiz kendi çocuğumuzu ailemizden bir çocuğu kötü eğitim veren bir okula göndermek istemeyiz. Bunları göz önüne alarak başkasının çocuğu dediğimiz yine bizim çocuklarımız gibi en iyi şekilde bildiklerimizi aktarmalıyız. Onların sağlığını korumak mecburiyetindeyiz. Böyle bir çalışma olmadığı sürece bir yerlere varmamız mümkün değil.  Buralarda kimin kapısını çalacaksak, vali, belediye başkanı, ilçe belediyeleri, muhtarlar, milletvekilleri, ticaret ve sanayi odası ve okullarla da ilişkiler içerisinde olmamız gerekir” ifadelerini kullandı.

TÜFAD binasının açılışına İsmail Dilber’in yanı sıra Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Osman Tezcan, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Türkiye Futbol Federasyonu Konfederasyon Üyesi ve Düzce Amatör Spor Kulüpleri Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Türkiye Futbol Federasyonu Düzce İl Temsilcisi Gökhan Karadağ Düzce İl Hakem Kurulu üyeleri, Düzce Saha komiserleri Derneği Yönetimi, Düzce TÜFAD üyeleri ve taban birlikleri katıldı.