İki Türkiye şampiyonluğu kazanan Düzceli Tekwondocu Ahmet Ezzat Bidanok Dünya Yıldızlar Şampiyonasında yer almak üzere Konya’daki Milli Takım kampına katıldı. Düzce Ejder Spor Kulübü sporcusu 14 yaşındaki Ahmet Bİdanok’un hedefi kilosunda dünya şampiyonluğunu elde etmek. 

İki defa Tekwondo Türkiye Şampiyonu olan Düzceli Tekwondocu Ahmet Ezzat Bİdanok, 28-31 Temmuz tarihlerinde Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da yapılacak Dünya Yıldızlar Şampiyonasına yer almak üzere Konya’da başlayan Milli Takım kampına katıldı.   Düzce Ejder Spor Kulübü sporcusu 14 yaşındaki Ahmet Ezzat Bidanok ’un hedefi; Yıldızlar Dünya Şampiyonasında altın madalya almak. 

Antrenörü ve     Teakwondo Düzce İl Temsilcisi Kemal Yolay’ın verdiği bilgiye göre,  Düzceli sporcu Ahmet Bidanok, 16-18 Nisan tarihleri arasında Sivas’ta yapılan Okullar Arası Türkiye Şampiyonasında 49 kiloda şampiyon oldu. Genç yetenek Bidanok, daha sonra, 16-22 Haziran tarihlerinde Sivas’ta yapılan Türkiye Yıldızlar Teakwondo Şampiyonasında da 49 kiloda bir şampiyonluk daha elde ederek Düzce’mize bir gurur daha yaşattı. Bidanok bu başarılarıyla da Milli Takıma seçildi. 

Haber: Harun Can Şerbetçi.