Düzcespor’da geçen hafta sonu yeterli çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleşemeyen olağanüstü kongrenin ardından Belediye Başkanı Mehmet Keleş somut adımlar atmaya başladı. Keleş’in bir dizi toplantıların ardından ‘Düzcespor’da kim başkanlık yapabilir?’ sorusuna yanıt bulduğu yeni başkanın ismini yeterli çoğunluğun sağlanıp sağlanmadığına bakılmaksızın düzenlenecek olan olağanüstü kongrede yeni başkan ve yönetimini açıklayacağı ileri sürüldü. Keleş’in başkanlık için iki isim belirlediği ve tercih yapacağı ifade edilirken başkanlık için söz konusu iki ismin kamuoyundan sır gibi saklanıyor.

Keleş’in ayrıca yeni sezon için yaptığı çalışmada ligi iyi tanıyan bir sportif direktör ile dirsek temasında olduğu öğrenildi. Yeni sezonda görev alması beklenen sportif direktörün yarın Düzce’ye geleceği Başkan Mehmet Keleş ile yapacağı görüşmede anlaşma sağlanması halinde göreve hemen başlayacağı bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan Düzcespor’da bazı oyuncuların yönetimin bu hafta sonu kurulması halinde anlaşmak için  Düzce’ye geleceği öğrenildi. Düzcespor’da Salih, İsmail Türk, Eray, Rıdvan, Emre, Şehmuz’un takım aradığı Tayfun’un Uşakspor, Berk’in Bergama Belediyespor, Kemal’in Karaköprüspor ile anlaşma sağladığı Kerem’in ise Sarıyer ile pazarlık aşamasında olduğu öğrenildi.  Düzcespor takımında Sercan, Mert, Gökali, Enver Oktay, Bünyamin, Özkan ve Emir Efe’nin Düzcespor kongresini beklediği gelen haberler arasında…