Düzcespor, yeni başkanına kavuştuğundan beri hız kesmeden anlaşmalara imza atıyor. Düzcespor Başkanı Mehmet Saygun, bu sefer de Özel Hayri Sivrikaya Hastanesi ile futbolcuların sağlık taramalarını ve ilerideki zamanlarda oluşacak sağlık kontrollerini yaptırmak için anlaşma imzaladı. Protokolün imzalanmasının ardından Düzcespor Başkanı Saygun, şunları söyledi:

“Yeni yönetim yeni takım dedik yenilikler yapacağız dedik. Bu gün bunlara bir tanesini daha ekliyoruz. Özel Hayri Sivrikaya hastanesiyle de yeni oluşacak takımımızın, futbolcularımızın sağlık taramaları ve ileriki zaman da oluşacak topçularımızdaki sağlık kontrollerini Özel Hayri Sivrikaya hastanesiyle beraber yapmayı planlıyoruz. Bu gün bura da bu protokolü imzalıyoruz. Başka kurumlarla da protokollerimiz olacak bunları da sizlerle paylaşacağız.”

Hastanenin iletişim pazarlama direktörü Nusret Erek de protole ilişkin görüşlerini şöyle paylaştı:

“böyle bir konu da sağlık sponsoru olarak sevgili düzce sporumuza hizmet etmekten övünç duyacağız futbolcularımız olsun yönetici kadromuz olsun, antrenörlerimizin olsun her türlü sağlık problemlerini ve kontrollerini elimizden geldiğince süratli ve en güzel şekilde yapmaya çalışacağız. Dolayısıyla yeni sezonda da düzce sporumuza başarılar diliyoruz. İnşallah ve hayırlısıyla güzel yerlere gelirler. Hayırlı olsun diyelim ve protokolümüzü imzalayalım.” 

HABER:
 M. YILDIRIM