3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve en yakın rakibinin 3 puan önünde liderliğini sürdüren Düzcespor, bugün 13. hafta müsabakaları kapsamında deplasmanda Bayrampaşaspor ile karşılaştı.

Ancak saat 13.00’te başlaması gereken müsabakada gecikme yaşandı. Maç öncesi hakemlerden alınan ve sabah saatlerinde sonuçlarının gelmesi gereken PCR testi sonuçlarının geç gelmesi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu temsilcisi hakemlerin maç yönetmesine izin vermedi. Bu durumun ardından maç henüz başlayamadı. Hem Düzcespor hem de Bayrampaşa kulüplerinin yöneticileri TFF temsilcisiyle görüştü.

Öncü TV Spor Müdürü Harun Can Şerbetçi'nin Çetin Emeç Stadyumu'ndan bildirdiğine göre TFF temsilci durumu durumu TFF’ye bildirdi ve yeni hakem talep etti. Maçın orta hakemliği için İstanbul bölgesinden Tolga Akababa görevlendirildi ve 13.45'te stadyuma gelen hakemler ısınmaya başladı. Her iki takım da ikinci kez için ısınmak için sahaya çıkarken maç 1 saat gecikmeli olarak 14.00'te başladı.

Düzcespor’un kritik maçtaki ilk 11’iyse şöyle: Ersin Aydın, Onur Şirin, Samet Eker, Mikail Koçak, Murat Gürbüzerol, Oğuzhan Erdoğan, Erdi Kasapoğlu, Erçin Ilgaz, Recep Kalkan, Nevzat Bilen, Emre Bekir. Semih Gacarlar, Dede Çelik, Tugay Keleş, Eren Yeşil, Muhammet Enes Erdem, Alperen Özşahin, Osman Boz ise yedek kulübüseinde görev bekleyecek.

MAÇIN CANLI ANLATIMI

DAKİKA 1 - Maç 1 saat gecikmeli olarak başladı.

DAKİKA 2 - İki takımda da gecikme nedneiyle moral bozukluğu yaşandığı gözlemlernirken Düzcespor daha baskılı bir oyun ortaya koyuyor. 

DAKİKA 10 - Düzcespor kullandığı firikik atışından yararlanamadı. Rakip kaleye baskıyı arttıran Düzcespor'a karşı Bayrampaşa savunma yapıyor. 

DAKİKA 17 - Samet Eker taşıdığı topu ceza sahasında Nevzat ile buluşturdu. nevzat'ın sert şutunu rakip kaleci köşeden son anda çeldi. 

DAKİKA 45 - Düzcespor kalecisi Ersin'in uzaklaştırmaya çalıştığı top kısa düşünce rakip oyuncunun şutu üst direkten döndü. Düzcespor kalesinde tehlike atlattı. 

İLK YARI SONUCU: Bayrampaşaspor 0 - 0 Düzcespor

DAKİKA 46 - İkinci yarı başladı.

DAKİKA 66 - Oğuzhan'ın vuruşunu rakip kaleci kornere çeldi.

DAKİKA 67 - Düzcespor'un kazandığı serbest vuruşu Murat Gürbüzerol kullanıkren rakip defans oyuncuarı topu kafayla kornere attı.

MAÇ SONUCU: Bayrampaşaspor 0 - 0 Düzcespor