3. Lig 2. Grup’ta en yakın rakibinin 6 puan önünde liderliğini sürdürerek şampiyonluğa yürüyen Düzcespor, geçen hafta kar nedeniyle ertelenen ve pazar günü Düzce 18 Temmuz Stadı’nda saat 13.00’te oynanacakları Siirt İl Özel İdarespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

“İSTİKRARLI GİTMEK İSTİYORUZ”

Düzcespor’un başarılı teknik direktörü Yavuz İncedal, 30. hafta karşılaması öncesi Şıralık Tesisileri’nde kırmızı lacivertlilerin idmanını takip eden Öncü Spor Servisi’ne özel açıklamalarda bulundu. Bu sezon oynayacakları 10 maç daha olduğunu vurgulan İncedal, “İstikrarlı gitmek istiyoruz, istikrarlı skorlar elde etmek istiyoruz. Sezon başından bu yana koyduğumuz hedeflerin içinde bunlar var. Futbolcularımızda davalarına inanmış, çalışmalarını üst derecede yapıyorlar. Bu maçta da sahaya çıkıp en iyi performansı sürdürecekler bu konuda onlara güvenimiz sonsuz. ”dedi. 

“BİZ BAŞARILI KOŞTUKÇA IŞIK BÜYÜYOR”

Düzcespor kadrosundaki sakatlıklara da işaret eden İncedal,  Dede Çelik ve Recep Kalkan’ın sakatlığının sürdüğünü ancak bu futbolcuların özel antrenman uygulandığını belirterek maça çıkıp çıkamayacaklarının maç saati öncesinde belli olacağını açıkladı.

Düzcespor’un maça kiminle çıkarsa çıksın güçlü bir takım olduğunu kaydeden İncedal, “Bu takım sahaya kimle çıkarsa çıksın, her rakibiyle baş edecek gücü var. Dediğimiz gibi; 10 haftalık periyodumuz var.  Bazı şeyler için biraz erken. Ancak biz bir ışığa doğru koşuyoruz. Biz koştukça başarılı oldukça bu ışık büyüyor. Dilerim bu ışığı daha da büyütürüz.  Sezon sonunda bu kente layık olduğu yere taşıyan bir takım oluruz.” diye konuştu.

“CEZA ALMAYALIM, BİR KANADIMIZ KIRIK OLUR”

Düzcespor taraftarına da çağrıda da bulunan deneyimli teknik adam Yavuz İncedal, “Bu taraftarlarla bu takım entegre oldu. Taraftarlarla bu takım iki sevgili gibi oldu. Taraftarımızın duygusallığı üst seviyede, Bizim de öyle.  Bu maçta sadece takımlarını desteklesinler. Ceza almayalım. Taraftarsız kalmayalım. Biz onlarsız onlar da bizsiz kalmayalım. Çünkü biz onlarsız onlar bizsiz bir kanadımız kırık kalır.  Onlar bizi çok seviyor, biz de onları çok seviyoruz. Ne olur bu maçta centilmenlik ruhu içinde takımlarını desteklesinler. Futbolcularımızı desteklesinler.” ifadelerini kullandı. 

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ