Sezona büyük umutlarla başlayan Düzcespor, TFF 3. Lig 4. Grup’ta 31. Haftada Modafen’e karşı aldığı 2-1’lik yenilginin ardından bitime bir hafta kala şampiyonluk şansını kaybetti.

2. Lig hayali için play-off turunda mücadele edecek olan Düzcespor, cumartesi günü Kırıkkale Büyük Anadolu’yu sahasında konuk edecek ve bu maçla lig sona erecek. Bu maçın ardından kırmızı lacivertli ekip vakit kaybetmeden teknik direktör Yavuz İncedal yönetiminde 2. Lig parolasıyla play-off turu çalışmalarına başlayacak.

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu merakla beklenen play-off maçlarının tarihlerini açıkladı. Yapılan açıklamada play-off turu perdesi 6 Mayıs Perşembe günü oynanacak çeyrek final 1. maçlarıyla başlayacak. Çeyrek final 2. karşılaşmaları ise 10 Mayıs Pazartesi günü oynanacak. Düzcespor turu geçmesi halinde 15 Mayıs Cumartesi günü yarı final 1. maçlarında ter dökecek. Yarı final 2. karşılaşmaları ise 19 Mayıs Çarşamba günü oynanacak.

Kırmızı lacivertli temsilcimiz Düzcespor, yarı final müsabakalarını da geçmesi durumunda 23 veya 24 Mayıs’ta 2. Lig’e çıkacak olan takımın belli olacağı final müsabakasına çıkacak.

PLAY-OFF TAKVİMİ ŞÖYLE: