Ligde üst üste aldığı kötü sonuçlar nedeniyle zor günler geçiren temsilcimiz Düzcespor kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya geldiği Ankara Temsilcisi Keçiörengücü ile 3-3 berabere kaldı. Düzcespor taraftarının yalnız bırakmadığı müsabaka yağış nedeniyle ağır bir zeminde yapıldı. Maça hızlı başlayan temsilcimiz üst üste bulduğu ataklardan sonuç alamayınca ilk yarıda aradığı gölü bulamadı. Rakip Takım Keçiörengücü ise 42. dakikada Ahmet’in ayağından kazandığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapadı.
Devre arasında Düzcesporlu taraftarlar ise yenik duruma düşmeyi hazmedemeyince yönetimi protesto ederek takımı ligin en alt sıralarında görmek istemediklerini dile getirdiler.
İkinci yarıya hızlı başlayan temsilcimiz Düzcespor 50. dakikada soldan yapılan nefis bir ortada Osman’ın kafa vuruşu ile beraberliği yakaladı.
Bu golden 10 dakika sonra Ahmet uzaktan sert vurdu top kaygan zeminin de etkisi ile kalecinin elleri arasından kayarak ağlarla buluştu, ve Keçiörengücü bir kez daha önce geçti.
83. dakikada Düzcespor defansının hatasını affetmeyen Keçiörengücü forveti topu kaptıktan sonra ceza sahası içinde Ahmet’in ayağından bir gol daha kazandı ve durumu 3-1’e taşıdı,
Bu golden iki dakika sonra Düzce spor atak üstüne atak geliştirdi ve ardığı golu 85. dakikada Osmanla buldu ve durumu 3-2’ yaptı.
Maçta üstün olan Keçiörengücü ise son dakikalarda bu üstünlüğünü korumaya çalıştı. Düzcesporun beraberlik golu ise 90+5’te ceza sahasının hemen dışından kazanılan serbest vuruştan geldi. Osman yaptığı plase vuruşla takımına 1 puanı getiren golu kaydetti. Bu gölün ardından teknik heyet ve sporcular birbirlerine koşarken hakem ise golden hemen sonra maçı bitiren düdüğü çaldı.