7. haftada,  Düzcespor’u  ilgilendiren  iki şampiyonluk adayının da  maçı  vardı.   Bir önceki hafta 48 puanda olan lig ikincisi İskenderunspor. 27. Hafta maçında deplasmanda, 15. Sırada yer alan Elazığ Karakoçan ile karşılaştı. Bu maçta, 33. Dakikada attığı golle öne geçen  İskenderunspor  rakibinden +90 ‘da 1 gol yiyince  2 puan kaybetti ve  puanı  49’da kaldı. Bu takımın  aldığı bu beraberlikle  Düzcespor ile arasındaki  fark yine 3 puanda kaldı.

  IĞDIR KENDİ EVİNDE FARKLI YENİLDİ

Düzcespor’un diğer bir rakibi ise maçın başında 1-0 yenik düştüğü Ankara takımı Altındağspor karşında önce beraberliği sağlayan golü attı.   İlk yarısı bu skorla biten maçın 2. Yarısında Iğdırspor kalesinde 2 gol daha gördü.  Bu takım rakibine kendi sahasında  3-1  yenilince Düzcespor ile arasındaki puan farkı 6 oldu. Bu grupta play off’a kalmak isteyen takımların maçlarında ise 52 Orduspor İstanbul deplasmanında Bayrampaşaspor’a 7- 0 yenildi ve 40 puanda kalarak 4. Sırada yer aldı.   Bir play off grubunu ilgilendiren diğer bir maçta ise Şile Yıldızspor,   deplasmanda karşılaştığı 68 Aksarayspor’a   karşısında  1-0  öne geçtiği  maçta 3-1 mağlup oldu ve averajla 5. Sıradaki  yerini korudu.   

 DÜZCESPOR BU İŞE SEVİNDİ

Rakiplerinden İskenderunspor’un  deplasmanda berabere kalması, Iğdırspor’un kendi sahasında rakibine yenilmesi Düzcespor cephesinde sevinçle karşılandı.

DİĞER SONUÇLAR

Bu grupta diğer sonuçlar ise şöyle: Siirt Özel idare:1- Yomraspor:2, Kuşadası:2- Darıca Gençlerbirliği:0,  Kestel:2- Çarşambaspor:0,  Kızılcabölük:1- Malatya Yeşilyurt:1.

Haber: Harun Can Şerbetçi