Düzcespor Yönetimi 12.adam olan taraftar ile bir araya geldi. Uzun yıllar şampiyonluk özlemi çeken Düzcespor, yeni yönetimi ile adeta gövde gösterisi yapmaya devam ediyor. Düzcespor yönetim kurulu geldiği ilk gün oyuncuların alacaklarını ödedikten  sonra oyuncuların kaldığı tesislerde yeni düzenlemelere gidilerek transfer ayında kapalı olan tahtayı açıp üst liglerden transferleri yaptı.



Düzcespor yönetim kurulu profesyonel eski oyuncularıyla bir araya geldiği daha sonra Amatör takımların yöneticilerine ve oyuncularla buluştuğu ve sonrada Düzcesporun taraftarlarıyla bir araya gelerek büyük bir kaynaşmaya imza attığı görülürken, akıllara “Yeni yönetim çok mu oluyor ?” sorusunu getirdi.



Şıralık tesislerinde Düzcespor’un oyuncularıyla taraftarların bir arada yemek yerken gözyaşlarını tutmayanlar oldu. Yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda ASKF başkanlığı yapan Erdoğan Bıyık yaptığı konuşmada 12.adamla bir araya gelmekten onur duyuyoruz dedi. Bıyık “Başkanımız Gökhan Kapoğlu önderliğinde Düzcespor ve Düzce iline katkı yapıyoruz yapmaya devem edeceğiz” dedi.
                 


                            
BAŞKAN KAPOĞLU 12.ADAM BİZİM HERŞEYİMİZ
Başkan Gökhan Kapoğlu yaptığı açıklamada “Yönetim kurulumuzdaki arkadaşlarla beraber bu yola çıkmaya karar verdiğimizde 12.adam siz cefakar taraftarlarımızın yürekleri Düzce aşkı ile çarpan büyüklerimize güvendik takımımız ikinci yarıya çok iyi hazırlandık. Her bölgeye önemli transferler yaptık. Oyuncularımızın sahaya çıktığında delice koşan ter döken futbolcu kardeşlerimize güveniyoruz sizde güvenin” dedi..Takım kaptanı Enver ise “Düzcespor taraftarlarının ne kadar önemli bir taraftar topluluğu olduğunu biliyoruz bizleri sonu kadar destekleyin” ifadelerine yer verdi. Yeni transfer Yusuf Akyel ise Düzcespor yönetimine teşekkür ederken oyuncular olarak Düzcesporu şampiyon yapmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.  Kırmızı şimşekler taraftar grubundan Murat Albayrakoğlu ise yönetime teşekkür ederken kendilerinin buraya yemek değil su içmeye bile giremiyorduk ama yeni yönetimimiz bu ikanı bizlere sağladı. Kendilerine minnettarız derken kendilerinin görevlerini layıkı ile yapacaklarını söyledi. Bu konuşmalarda sonra taraftarlar başkan Gökhan Kapoğlu’na  ve yönetim kuruluna büyük alkışlar yaparak tesislerden ayrıldılar.