Geçen hafta Keçiören Belediyespor karşılaşmasından 1-1'lik beraberlikle ayrılan Düzcespor, Aksarayspor takımının Keçiörengücü'ne karşı 3-0 mağlubiyetinden sonra, aynı puan ve averaj ile yine Aksarayspor'un üst sırasına çıktı. Karşılaşmalarda gol atmasına rağmen, bir türlü galibiyeti bulamayan Düzcespor, Orhangazispor karşısında alacağı galibiyet ile sıralamadaki iddiasını sürdürmek istiyor.

Düzcespor Antrenörü Zafer Göncüler, tecrübesizliğin alınan sonuçlarda etkili olduğunu, iyi mücadele etmelerine rağmen galibiyete ulaşamadıklarını söyledi. Maç öncesi yapılan idmanlarda, çalışmalarını gol noktasında yoğunlaştırdıklarını kaydeden Göncüler, “ Maç kazanmak için 1 gol yetmez.Oynadığımız maçlarda 1 gol atıyoruz, 1 gol yiyoruz. Ancak tek golle galibiyeti yakalayamıyoruz. Muhakkak 2 gol atmamız lazım.” diye konuştu. Göncüler, içerde oynayacakları maçları mutlaka almak zorunda olduklarını söyleyerek, zirve yarışının Keçiörengücü ile Nilüferspor arasında geçeceğini vurguladı.

Düzcespor'da sıkıntılar unutularak maça adapte olunmaya çalışılıyor. Maç için hazırlıklar sürerken, Düzcespor-Orhangazi maçı, Cumartesi günü saat13:30'da başlayacak.