Düzcespor yararına düzenlendiği lanse edilerek kulüp kasasına 100 bin lira sokulan Anıtpark’taki kural tanımaz kermesle ilgili yaptığımız haberler bazılarını kızdırdı. Vatandaşların “Hijyen yok, sosyal mesafe yok, maske yok!’ dediği kermese neden göz yumulduğunu gündeme taşıdığımız haberler sonrası, kulüple bağlantılı olan şahıslar, sosyal medya üzerinden çirkin paylaşımlara başladı.

Bilindiği gibi 15 Ekim tarihinden bu yana Anıtpark’ı mesken tutan dışarıdan gelen satıcılar açıktan sattıkları ürünlerle ne koronavirüs kurallarını takıyor ne de vatandaşın sağlığını düşünüyor.

Sadece ticari kaygılarla kurulan ‘Osmanlı Yöresel Ürünler Pazarı’na tepki gösteren Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Mustafa Kayıkçı’nın ‘Düzcespor olduğu için susuyoruz’ açıklaması ve 2 Ekim’de Düzce Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nce alınan ‘Dernekler tarafından düzenlenecek tüm etkinliklerin 1 Aralık 2020 tarifine kadar ertelenmesi’ kararını deldiğini gündeme taşıdığımız haberler bazı çevreleri oldukça rahatsız etti.

Düzceli’nin ve Düzce esnafının hakkını gözettiğimiz ve onların sesi olduğumuz manşetler sonrası ne kulüpten ne de kulüp yönetiminden tek bir demeç gelmezken, verecek cevabı olmayanlar, kendilerine yakışacak şekilde farklı yollara başvurdu.

Düzcespor’un resmi hesabı olmayan ancak Düzcespor’un yakınındaki isimlerin yönettiği bir hesaptan Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal üzerinden algı operasyonu yapmaya kalkanlar gülünç duruma düştü.

Fotoğrafının baş kısmını bir hayvana monte ettikleri Ünsal’ı akılları sıra gülünç duruma düşüreceklerini sananlar bu rezil yöntemle sadece kendilerini rezil ettiler.

Dün olduğu gibi bugün ve yarın da Düzce’nin ve Düzceli’nin menfaatini gözetmeye devam edecek olan Öncü Medya Grubu, Düzcespor’u kendi emellerine alet etmek isteyenlere asla müsaade etmeyecek.

ÖNCÜ HABER MERKEZİ