Grubumuzda oynanan 7 müsabakanın 1 tanesini deplasman takımı, 3 maçı ev sahibi takım kazandı. 3 müsabaka ise berabere bitti.

3. Lig 4. Grupta oynanan maçlarda Muğlaspor, Bergama Belediyespor karşısında 1 - 0 yenik duruma düşmesine rağmen ikinci yarıda attığı gol ile durumu 1 - 1 yapıp bir puan aldı. Bu sonuçla Muğlaspor 1 olan puanını 2 yaptı. Bergama Belediyespor ise 7 olan puanını 8 yapmayı başardı. Bir başka maçta ise  Adıymanspor, kendi evinde Kelkit Belediyespor’a çok zorlandığı maçın 88 . dakikasında attığı gol ile sahadan 1 - 0 galip geldi ve liderliğini devam ettirdi. Adıyamanspor bu galibiyeti ile puanını 14 yaptı. Kelkit Belediyespor, bu mağlubiyet sonrası 9 puanda kaldı. Küme düşme mücadelesi veren Silivrispor - Sultanbeyli Belediyespor maçını Silivrispor zorlanmasına rağmen maçı 1-0 kazandı ve rahat bir nefes aldı. Silivrispor bu galibiyeti ile puanını 5 yaptı. Son haftalarda çıkış yakalayan Siirt İl Özel İdare takımı kendi evinde grubun şampiyonluk adayı ile 0 - 0 berabere kalarak puanları bölüştü. Siirt İl Özel İdare takımı bu beraberlik ile 2 olan puanını 3, Orduspor ise 10 olan puanını 11 yaptı. Grubumuzda deplasmanda galip gelen tek takım Aksaray Belediyespor olurken, üç puanı tek gol ile almayı başardı. Kozan deplasmanında galip gelen Aksarayspor bu galibiyeti ile 10 olan puanını 13 yaptı. Kozan Belediyespor ise 4 puanda kaldı.

KIRIKKALE BÜYÜK ANADOLU 0 - MODAFEN 0

Grubumuzda ikinci Düzce takımı olan Modafen, Kırıkkale Büyük Anadolu deplasmanında iyi mücadelenin karşılığında 1 puan aldı. Müsabakada birçok pozisyonu değerlendiremeyen, son final paslarında yanlış tercihler yapan Modafen galibiyeti kaçırdı. Modafen bu sonuçla 9 olan puanını 10, Kırıkkale ise 3 olan puanını 4 yaptı. Bu sonuçlara göre Adıyamanspor 14 puanla lider durumda haftayı kapattı. 2.sırada ise 13 puanlı Aksarayspor, 3. sırada 11 puanlı Orduspor yer aldı. Son sıraya demir atan Sultanbeyli Belediyespor’un 1 puanı var.