Yönetimin toplanıp bir karar alması gerektiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, istifa edenlerin yerine yenilerinin gelebileceğini ve yeni yönetim ile takımın yoluna devam etmesi gerektiğini belirtti.

Federasyona yapılması gereken başvurunun son günde olsa gerçekleştirilmesinin ardından takımın 2. Lig hakları korundu. Sıra yeni yönetim ve kadroya geldiği düşünülürken Gençlikspor’da sessizlik hakim oldu.

Kadro ile yönetimin oluşmasında Umre’de olan Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in beklendiği öğrenilmesinin ardından Keleş’in duruma el atması ve kadro ile yönetimin oluşması bekleniyor.

Eski yönetimden istifa edenlerin yerine yeni isimlerinin gelebileceğini ve herşeyin yönetimin oluşmasından sonra belirlenebileceğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, “Basketbol sevgisini Düzcelilere aşılayan Gençlikspor takımının 2. Lig hakları Belediye ve Valiliğin desteği ile korundu. Şimdi ise Gençlikspor’un yönetimini belirlemesi ve daha sonra da bütçesine göre transferler yaparak kadrosunu oluşturması gerekiyor. Takımdaki gelişmeler için Belediye Başkanı’nın beklendiğini kamuoyunda yer alan haberlerden duymuştum.”

Gençlikspor’un yönetim ve kadrosunu en kısa zamanda oluşturarak sezon hazırlıklarına başlaması bekleniyor.