Düzcespor’da ilk yarı gol yükünü çeken Ömer Faruk, Yusuf, Nevzat, Metin, Mutlu ve yeni transfer Bilal ligin ikinci yarısında da Düzcespor’un gol yükünü çekecekler arasında gösteriliyor. Spor otoriteleri 2020-2021 futbol sezonunda Ömer Faruk’un gol kralı olacağı vurgulandı. Genç santrafor için ilk yarıdan daha fazla gol atacağı bekleniyor. Düzcespor’un vurucu timi olarak gösterilen bu oyuncuların oynadığı oyun ile ve attığı gollerle Düzcespor’u şampiyon yapacağı söyleniyor.

SAVUNMA DEĞİŞTİ

Düzcespor ara transferde nokta atışı transferler yapılıyor. Düzcespor transfer komitesi tarafından akıllı transfer politikası izlendiği gözlemlendi. Düzcespor transfer komitesinin yoğun çalışmalarıyla savunmaya sağ bek olarak Semih, stoper Osman, orta sahaya Bilal’ı almayı başardı. Düzcespor ayrıca istikrar vaat eden bazı genç oyuncuları da kadrosuna kattı.

FAZLA TRANSFER SİSTEMİ BOZAR

Uzun yıllar sonra yapboz tahtasına dönen ilk yarıda ve ligin ikinci yarısında takımı tamamen değiştiren Düzcespor, bundan sonra oturmuş kadrosuna nokta atışı transferler yapmasıyla bu politikanın daha doğru olduğu gözlemlendi. Düzcespor’un şampiyon olması sonucunda kırmızı lacivertlilerin yine nokta atışı transferler yaparak kadrosunu korunması isteniyor.