Düzce Belediyesi Güreş Kulübünün milli sporcusu Alper Akbal, Yunanistan’da gerçekleştirilen Balkan Şampiyonasında büyük bir başarı sergileyerek kendi kategorisinde ikinci olarak gümüş madalya kazandı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici, ülkemizi ve ilimizi gururlandıran milli güreşçimizin başarısından ötürü kendisini tebrik etti.

BAŞKAN ÖZLÜ: "BİZLERİ GURURLANDIRDI"

Başkan Özlü, Kızılcahamam’daki milli takım kampında gösterdiği üstün performansın ardından Balkan Şampiyonasına katılan Alper Akbal’ın elde ettiği başarının ardında disiplin, emek ve azmin olduğunu kaydetti. Güreş sporunda göğsümüzü kabartan haberleri artık sıkça duyacağımızı kaydeden Başkan Özlü, “Ata sporumuz güreşte Düzce adını geçmişte olduğu gibi yine altın harflerle yazdırmak için yola çıktık. Sporcularımız başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.  Genç güreşçilerimizden Alper Akbal, milli takım formasıyla Balkan Şampiyonasında elde ettiği ikincilik ile bizleri gururlandırdı. Kendisini canı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. İlerleyen süreçte hem kulüp hem de sporcularımız bazında daha büyük başarılara imza atacağımıza yönelik inancımız tamdır. Emeği geçen başta kulüp başkanımız ve yönetim kurulu olmak üzere antrenörlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

LEBLEBİCİ DE KUTLADI

Kulüp Başkanı Muzaffer Leblebici ise sporcuları Alper Akbal’ın gösterdiği performansın ve elde ettiği derecenin tesadüf olmadığını, moral, motivasyon ve disiplinli bir çalışmanın karşılığını aldığını ifade ederek, “Kulübümüzün başarılı sporcularından Alper Akbal’ın milli formayla Yunanistan’da elde ettiği ikincilik herkes gibi bizleri de mutlu etti. Ülkemizi, ilimizi ve kulübümüzü başarı ile temsil edip bizleri gururlandırdı. Kendisini başarısından ötürü tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.