68 AKSARAY BELEDİYESPOR-KELKİT BELEDİYESPOR

Lider durumda bulunan 68 Aksaray Belediyespor kendi evinde çok önemli maça çıkarken rakip lig 3,ncüsü Kelkit Belediyespor Aksaray Belediyespor 15 maçta 9 galibiyet 3 beraberlik 3 mağlubiyet attığı 21 gole kaşılık kalesinde 10 gol görüp 30 puan topladı. Kelikit Belediyespor ise 15 maçta 7 galibiyet 7 beraberlik 1 mağlubiyet attığı 18 gole karşılık kalesinde 11 gol görüp 28 puan topladı. Bu müsabaka gurubun en önemli müsabakası olurken sonucu en çok merak edilen maç olarak gösterilmekte.

BERGAMA BELEDİYESPOR -SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR

Bergama Belediyespor Sultanbeyli Belediyespor karşısında galibiyete en yakın taraf olurken Bergama Belediyespor 14 maçta 4 galibiyet 5 beraberlik 5 mağlubiyet alıp 17 puan topladı. Ligin sonuna demir atan İstanbul temsilcisi Sultanbeyli Belediyespor 15 maçta 2 galibiyet 2 beraberlik 11 mağlubiyetle 8 puan topladı.

  MUĞLASPOR-ALANYA KESTELSPOR

Muğlaspor bir türlü istediği sonuçları alamazken lige çok kötü başlangıç yapıp bir türlü istediği sonuçları alamadı. Alanya Kestelspor ise iyi bir takım olmasına rağmen istakrarlı sonuçlar elde edemedi. Muğlaspor 13 maçta 1 galibiyet 5 beraberlik 7 mağlubiyet alarak 8 puan topladı. Alanya Kestelspor ise 15 maçta 5 galibiyet 5 beraberlik 5 mağlubiyet alarak 20 puan topladı.

  ADIYAMANSPOR-KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR

İki takımda son haftalarda iyi oyun ortaya koyan takımlar arsında gösterilirken Adıyamanspor 15 maçta 7 galibiyet 7 beraberlik ile 1 mağlubiyet alarak 28 puan topladı. Karaköprü belediyespor ise 15 maçta 5 galibiyet 5 mağlubiyet 5 beraberlik ile 20 puan topladı.

  MODAFEN-ORDUSPOR

Modafen son haftalarda Covid 19 hastalığı nedeni ile birçok oyuncusunu oynamazken çok puan kaybetti. Bu müsabakada alacağı mağlubiyet kendisini düşme potasına düşürecek. Orduspor ise kaybedeceği puan veya puanlar kendisini ilk 5 için zora soracak. Orduspor 15 maçta 23 puan toplarken Modafen ise 15 maçta 15 puan topladı.

KOZANSPOR-BURSA YILDIRIM

Kozanspor son haftalarda iyi oyun ortaya koyarken Bursa Yıldırım ligin en sürpriz takımı Bursa Yıldırım 14 maçta 9 galibiyet 2 beraberlik 3 mağlubiyet alarak 29 puan topladı. Kozanspor ise 13 maçta 11 puan topladı. Bu müsabakada Kozanspor puan veya puanlar alabilir.

SİLİVRİSPOR-BAYRAMPAŞA

İki takımda son derece çok formsuz Silivrispor bu maçı kaybettiğinde çok şey kaybedecek Bayrampaşa bu maçı kaybettiğinde ise play off işi zora girecek. Silivrispor 13 maçta 11 puan toplarken Bayrampaşa 14 maçta 19 puan topladı.