Çilimli Belediyespor maça; Önder, Bayram, Sercan, Gökhan, Osman, Hakan, Bünyamin, Yusuf, Elshan, Erkan, Davidson , Devrek Belediyespor ise Cihangir, Ali, Hakan, Gerarld, Emre, Asafcan, Emre,Ufuk, Osman,İrfan, Burak on biri ile maça çıktı.


Şıralıkta Saat 14:00’de Çilimli Belediyespor hafta içi Düzceli spor adamı Murat Şhabe’yi teknik direktörlük görevine getiren Devrek Belediyespor’u konuk etti. Maçın ilk dakikaları takımların birbirlerini tartması ile geçti. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin 43. Dakikasında Devrek Belediyespor ceza sahası önünde Çilimli Belediyespor’lu oyunculara yapılan faule serbest vuruş verdi. Topun başına geçen Erkan İnan barajın üstünden aşırdığı topu ağlarla buluşturdu.

İkinci yarı daha çok oyuna hakim olan top çeviren Çilimli Belediyespor’du. Ancak girdiği pozisyon sayısının azlığı ve bulduğu bir iki pozisyonu gole çeviremeyince 89. Dakika da gelişen Devrek Belediyespor atağında ceza sahası içinden İrfan Batuhan Yılmaz kalecinin solundan topu ağlarla buluşturunca maça 1-1 eşitlik geldi. İki takımda kalan dakikalarda gol bulamayınca müsabaka da 1-1 sona erdi. Maçın hakeminin Devrek Belediyespor oyuncularının sertliğine göz yumması, verdiği hatalı kararlar maçı önüne geçti. Müsabakanın ilk yarısında Çilimli Belediyespor’un iki golü’de yan hakem tarafından verilen ofsayt kararı sebebiyle gol olarak geçerli sayılmadı.