Düzce İl Müftülüğü'nün düzenlediği Futbol Turnuvası'nda 4. Grup'ta maçlar oynandı. Grup'ta Hamidiye Camii ile Göl Ormanı Camii karşı karşıya geldi. İkinci yarıda atılan goller sonunda Hamidiye Camii maçı 2-1 kazandı. Dengede geçen maçta karşılıklı ataklardan sonuç çıkmadı. Golsüz eşitliği bozmaya çalışan takımlar son vuruşlarını yapamadılar. Grubun ilk maçında galibiyet ile başlamak isteyen takımlar birnbirlerinin kalelerine yüklenmeye devam ettiler. Ancak ilk yarıda gol sesi çıkmadı. İlk yarı golsüz sona erdi.

Goller ikinci yarıda geldi

4:Grubun ilk maçında Hamidiye Camii ile Göl Ormanı Camii karşılaşmasının ikinci yarısı ilk yarıya oranla daha haerektli başladı. Takımlar birçok gol pozisyonlarına girmelerine rağmen ilk dakikalarda yine golsüz eşitliği bozamadı. İlerleyen sürede Göl Ormanı Camii etkili olmaya başladı. 35. dakikada Göl Ormanı Camii oyuncusu Emirhan ile 1-0 öne geçti. Bu dakikalarda karşılıklı goller atıldı. 37. dakikada Hamidiye Camii oyuncusu Mert ile beraberliği sağladı. Karşılaşmada yine eşitlik oldu.

Ancak Hamidiye Camii bu eşitliği kısa sürdürdü. 42. dakikada Hamidiye Camii yine oyuncusu Mert topu ağlara gönderdi. Hamidiye Camii bu gol ile 2-1 öne geçti. Beraberliği sağlamaya çalışan Göl Ormanı Camii'nin atakları sonuçsuz kaldı. Farkı artırmaya çalışan Hamidiye Camii ise girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Karşılaşmada başka gol olmadı. Hamidiye Camii ikinci yarıda kaydettiği iki gol ile sahadan 2-1 galip ayrıldı.