Temsilcimiz Düzcespor İstanbul deplasmanından boş dönerken maça çıkan kadronun ideal kadro olduğunu gördük. Maça çok iyi başlayan Düzcespor her iki kenarda oynayan Metin ve Nevzat kenarları iyi kullandılar. Golü de bulan Düzcespor, ilk yarım saat içinde maç farka gidecek derken, ilk yarı 1-0 galibiyetimiz ile son erdi. İkinci yarıya da aynı kadro ile çıkan Düzcespor daha sonra Modafen takımı 2 oyuncu değişikliğine giderken, teknik ekip hücum oyuncularını sahaya sürdü. Maçın son bölümlerinde önce beraberlik daha sonra uzatmalarda 2. golü kalemizde gördük. Bu pozisyonda savunma ve orta saha elamanlarının adam paylaşımını yapamadılar. Maçın son dakikasına kadar aynı 11 ile oynayan takımızın fizik gücü ne yazık ki diplerde. Bu takımı nasıl çalışmış?  ne yapmış?

Oyundan düşen takımımızda hamlelerin yapılmaması şaşırtıcı, maçın son saniyelerinde yapılan oyuncu değişikliği işe yaramayınca Modafen takımına 2-1 mağlup olup, şampiyonluğu elimizin tersi ile ittik.

YÖNETİME VE TARAFTARA BORCUNUZU ÖDEYİN

Şimdi ne olacak? Düzcespor play off maçlarına hazırlanacak. Oyuncu grubu bu play off maçlarına kadar güç ve kuvvet olarak iyi çalışması gerekiyor, daha sonra gerekirse taşın altına elini koymayan oyuncularla yolları ayırmak gerekiyor. Bazen bu kadro dışı kalmalar diğer oyuncular arasında şok etkisi yapar ve sonra başarı gelir. Düzcespor oyuncu grubu bu saatten sonra play off maçlarında oynanacak 5 maçı kazanarak Düzcespor yönetim kuruluna ve taraftarlara borçlarını ödemek zorunda, eğer bu borcu ödemez iseniz işiniz ömür boyu rast gitmez.