HER İKİ BİLEĞİNİ DE BÜKEN OLMADI
Bilek Güreşi 15 Yaş Altı Yıldız Kızlarda sol kolda ve sağ kolda Türkiye Şampiyonu olan Nehir Marangoz İl Müdürü İsa Yazıcı'yı ziyaret etti.

21-25 Mart 2022 tarihleri arasında Eskişehir Porsuk Spor Salonu’nda yapılan 2022 Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Milli Takım Seçmelerinde, 15 yaş altı Yıldız Kızlarda her iki kolda altın madalya kazanan Nehir Marangoz ödüllendirildi.
HER İKİ BİLEĞİNİ DE BÜKEN OLMADI
67 ilden 1650 sporcunun katılım sağladığı Türkiye Şampiyon olan ilimiz sporcusu 15 Yaş Altı Yıldız Kızlarda Nehir Marangoz sol kolda ve sağ kolda birinci olarak altın madalya kazanarak Düzce’ye bir başarı daha getirmişti.
BAŞARILARI KARŞILIKSIZ KALMADI
Antrenörü Eyüp Selçuk ile şampiyon sporcu Nehir Marangoz Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı’yı ziyaret etti. İl Müdürü İsa Yazıcı, sporcumuzu başarılarından dolayı tebrik ederek hediye takdim etti.
Haber: Manşet Spor Servisi