HER İKİ GRUPTA 27 GOL ATILDI

 2021-2022 Futbol Sezonu Düzce Süper Amatör Ligi, maçları daha önce belirlenen saha ve saatlerde oynanmaya devam ediyor. Her iki grupta oynan maçlarda bol gol vardı. Taraftarlarında Pandemi sürecinde  geçen sezon  oynanmayan maçlardan sonra    bu sezon başlayan Süper Amatör Küme maçlarına yoğun ilgi gösterdikleri görüldü.  A ve grubunda oynan maçlarda,  27 gol filelerle buluştu.

CUMAYERİ BELEDİYESPOR FARK ATTI

 A grubunda haftanın en gollü maçı, kendi sahasında Gümüşova Gençlikspor’u 6-0 yenen lider Cumayeri Belediyespor arasında oynandı. A grubunda bir diğer maçta da, Gölyakaspor, Hamidiyespor ile  2-2 berabere kalarak birer puan aldılar.  A grubunda, bir gollü maç ise Yığılca Stadında oynandı.  Yığılcaspor bu maçta rakibi Kirazlıspor’a 4-3 yenilerek haftayı puansız kapattı. 

DÜZCE81 YILDIZSPOR LİDERLİĞİ BIRAKMADI

B grubunda, bol gollü ve çekişmeli geçen 2 maç  daha  vardı.  Aziziyespor’un ligden çekilmesiyle hükmen mağlup sayıldığı B grubunda, Eminaçmaspor, 3-0 galip sayılarak 3 puan hanesine yazıldı.  Fikstür gereği haftayı bay geçiren Kaynaşlı Belediyespor’un yer aldığı B grubunda, Aydınpınarspor ile Kabalakspor Nurettin Zafer Stadında karşılaştılar.   Bu maçta, Kabalakspor iki defa öne geçmesine rağmen galibiyetini koruyamadı.  Kabalakspor 2-2 devam eden maçın son dakikalarında  kalesinde  bir gol daha görünce sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.  

SON MAÇTA 5 GOL VARDI

B grubunda, son maç yine Nurettin Zafer Stadında oynandı.  Bu maçta da bol gol ve çekişme vardı.   Düzce81 Yıldızspor ile Beçispor arasında oynan maçta, Düzce 81Yıldızspor, 4-1 galip geldi ve liderliğini sürdürdü.

Haber: Harun Can Şerbetçi