KABALAKSPOR, YİNE GALİBİYETE ULAŞAMADI

Düzce Süper Amatör Küme B grubunda, 1 Aralık Çarşamba günü, Nurettin Zafer Stadı’yla Şıralık Stadı’nda iki maç oynandı. Grup Lideri Düzce Yıldızspor’un bay kaldığı 6. haftada, her iki maçta toplam 8 gol vardı.

Nurettin Zafer Stadı’nda, saat 18.30’da başlayan maçta 3 puanlı Kabalakspor ile 12 puanla grup lideri Düzce81 Yıldızspor’un en yakın takipçisi Kaynaşlı Belediyespor karşı karşıya geldi.

KABALAKSPOR TARAFTARININ DESTEĞİ YOĞUNDU

Kabalakspor,  taraftarının yoğun desteği altında,  maçın başından itibaren üstün oynadığı maçta birçok gol pozisyonunu değerlendiremedi. İlk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısının da rakibi Kaynaşlı Belediyespor karşısında, üstün oynayan kırmızı beyazlı Kabalakspor, yine birçok gol pozisyonundan yararlanamadı.

Maçın 62. dakikasında iyi bir pozisyon yakalayan, B grubu 2.’si Kaynaşlı Belediyespor  bir gol buldu.  Böylece, Kaynaşlı Belediyespor 1-0 öne geçti. Maçın ilerleyen dakikalarında Kabalakspor’un beraberlik çabası sonuç vermedi ve sahadan yenik ayrıldı.  Böylece sadece Aziziyespor’un ligden çekilmesi sonucu bu maçta 3-0 hükmen galip sayılan Kabalakspor, 3 puanda kaldı.

ŞIRALIK STADI’NDA GOL DÜELLOSU

1 Aralık Çarşamba günü Şıralık Stadı’nda, Süper Amatör Küme B grubunun ikinci maçı oynandı. Saat 18.30’da başlayan maçta Aydınpınarspor ile Eminaçmaspor karşı karşıya geldi.  Karşılıklı gol atma yarışı içinde geçen maçta, gülen taraf Aydınpınarspor oldu. Eminaçmasporu her iki yarıda attığı gollerle, 4-3 yenen Aydınpınarspor gol averaj farkı ve 12 puanla 3. sıraya yerleşti. 

B grubunda diğer sonuç ise Aziziyespor’un ligden çekilmesi nedeniyle Beçispor’un, 3- 0 hükmen galip sayılması ile belirlendi.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ