Heyecanın devam ettiği Düzce Birleştirilmiş 1. Amatör Küme’de hafta sonu 9 maç oynanacak. 1 Amatör Küme’nin üç ayrı grubunda play off ve play out için puan mücadelesi her hafta daha da önem taşımaya başladı. 1. Amatör Küme’de, normal sezonun sona ermesiyle tek devreli, play off ve play out maçları oynanacak.

Hafta sonu, Düzce’nin çeşitli statlarında oynanacak maçların programı şöyle 15 Ocak Cumartesi günü; saat 16.00’da Nurettin Zafer Futbol Sahası’nda, Beyköy Gençlergücü- Modern Eğitimcillerspor,  Beyköy Stadı’nda aynı gün 14.30’da Kutluspor- Bahçeköyspor karşılaşacak.

16 Ocak Pazar günü ise 7 maç oynanacak.  Saat 13.00’te Nurettin Zafer Futbol Sahası’nda Sancakspor- Dedelerspor; Nurettin Zafer Futbol Sahası’nda saat 15.00’te Çiftçilik Gençlikspor- Düzce Gençlerbirliğispor,  yine Nurettin Zafer Futbol Sahası’nda saat 17.00’deyse Düzce Başakşehir- Hacıyakupspor maçları oynanacak.

Şıralık Futbol Sahası’nda saat 15.00’te İçmelerspor- Dadalıspor,  Gümüşova Stadı’nda saat 12.00’de Kıyıköyspor-Taraşspor, Gümüşova Stadı’nda saat 14.30’da Gümüşova Belediyespor- Kuyudüzüspor, Gölyaka Stadı’nda saat 14.00’te de Yazıpınarspor- Pırpırspor karşılşamaları olacak.

3 GRUBUN LİDERİ YARIŞI BIRAKMIYOR

Düzce 1 Amatör Kümenin A Grubunda, 16 puanlı Dedelerspor lider. B grubunda ise 14 puanla Pırpırspor lider, son haftalarda aldığı sonuçlarla üst sıralara yükselen, Çiftlik Gençlikspor 13 puanla 2. Sırada yer alıyor. C grubunda ise Elmacıkspor 17 puanla liderliğini devam ettiriyor.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ