Önceki hafta her iki grupta oynanan maçların ardından normal kısmı sona eren Düzce Süper Amatör Küme’de, artık şampiyonun belli olacağı play off karşılaşmaları 23 Ocak Pazar gününden itibaren başlıyor. Her iki ayrı grupta sezonu ilk üç sırada bitiren takımların Süper Amatör Küme’de, play off oynamayı hak ettiği maçlar, pazar günü Nurettin Zafer Futbol Sahası’nda, saat 13.00’te Kirazlıspor ile Aydınpınarspor karşılaşmasıyla perdeyi açacak.

6 TAKIM ARASINDAN BİR ŞAMPİYON ÇIKACAK

Yine Süper Amatör Küme play off grubunda yer alan diğer 4 takım da aynı gün kozlarını paylaşacaklar. Bu maçlar, Gölyaka Stadı’nda, Gölyakaspor ile Cumayeri Belediyespor arasında saat 14.00’te oynanacak.  Diğer önemli bir maç ise Kaynaşlı Stadı’nda, saat 14.00’te Kaynaşlı Belediyespor ile Düzce81 Yıldızspor arasında oynanacak.

SAL’DAN BAL’A YÜKSELME YOLU AÇILACAK

Çift devreli lig usulü ve deplasmanlı olarak oynanacak 10 maç sonunda bir takım, Süper Amatör Küme’nin şampiyonu olacak. Şampiyon olan takım ise Bölgesel Amatör Lig’de yer alan Beyköy Belediyespor’un direkt ligden düşmesi halinde, Bölgesel Lig’de Düzce’yi Çilimli Belediyespor ile birlikte temsil etmeyi hak edecek. Beyköy Belediyespor’un direkt düşmemesi halinde, Düzce Süper Amatör Küme’nin şampiyonu ile play off maçı oynayacak. Bu maçın sonucu da gelecek sezon BAL’daki temsilcimizi belirleyecek.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ