Siirt İl Özel İdaresi 4-0’lık 52 Orduspor mağlubiyetinin ardından bu hafta evinde ağırladığı Sultanbeyli’yi 2-1 skorla geçerek 25 olan puanını 28’e yükselterek grubumuzda 9. sırada yer aldı. Zorlu Bursa Yıldırımspor – Alanya Kestelspor karşılaşmasında her iki takımda 1’er puana razı geldi. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi. Bursa Yıldırımspor aldığı bu beraberlikle 2.’lik şansını Düzcespor’a bıraktı. Bayrampaşaspor kendi evinde 52 Orduspor’a boyun eğerek 1-0’lık skorla mağlup oldu. 52 Orduspor aldığı bu galibiyet ile puanını 32’ye yükselterek grubumuzda 6. sırada yer aldı.

Bayrampaşaspor ise 32 puanda kalarak 8. sırada konumlandı. Grubumuzun liderinin belirleneceği maç olan Adıyaman 1954 – 68 Aksaray karşılaşmasından 3 puan ile evine dönen takım 68 Aksaray oldu. Adıyaman evinden aldığı bu mağlubiyet sonucunda 40 puan ile 5. sıraya geriledi. Liderlik koltuğunu bırakmayan 68 Aksaray ise 44 puan ile grup lideri olarak fikstürüne devam ediyor. Düşme potasında çekişmeli karşılaşmalar sürüyor. Muğlaspor evinde ağırladığı Modafen’i geçemedi ve karşılaşma 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı. Alınan bu sonuçla Modafen puanını 24’e yükseltti, Muğlaspor ise 12 puan ile küme düşme potasından kurtulamadı.

Grubumuzun 14 ve 15. sıralarında yer alan Bergama ve Kozan karşılaşması 0-0’lık golsüz beraberlikle sonuçlandı. Alınan bu sonuç ile her iki takımda 24 puanda kaldı. Temsilcimiz Düzcespor zorlu K. Karaköprü deplasmanından 2-1’lik galibiyetle ayrılarak 3 puanı kazanmayı bildi. Düzcespor aldığı bu galibiyet ile puanını 41’e yükselterek liderlik koltuğuna göz dikti. K. Karaköprü Belediyespor ise 24 puanda kalarak düşme potasına daha fazla yaklaştı.

Grubumuzun sürpriz takımlarından biri olan Silivrispor, 1954 Kelkit’e boyun eğmedi ve kendi evinden 1 puanı çıkarmayı başardı. Kelkit deplasmanda bıraktığı 2 puan sonucunda 41 puanda kalarak 3. sıraya geriledi. Silivrispor ise puanını 26’ya yükselterek düşme potasından kendini uzaklaştırdı.

Haber: F. UÇAR